Gratisfolket

Två favoriter på en bild. Jag har sett för mycket på TV senaste måndaderna pga Covid…och inget intessant verkade finnas kvar. Men en film med Meryl har jag sett idag och nu börjar jag detta projekt….vila, vila VILA!

Jag är så utled på alla människor som skor sig på andra. Framförallt de som i rådande stund inte bidrar det minsta när hela världssamhället skälver och de fattigaste dukar under.

Idag tänker jag på: Madeleine Bernadotte och hennes bror/fru, Katrin Z mest för att hon kränger superdyr mat utan att märka den ordentligt, ljuger om fördelarna med det hon säljer och är allmänt dum/elak/lögnaktig, och sen alla jävla kändisar som bitchar med varandra och har det så svåååååårt men inställda spelningar och att de tvingas testa sig vareviga dag! Här hemma har vi fått vänta över en vecka för ett ynka test och jag lovar att det finns viktiga saker som några av oss här måste jobba med istället för att karantäna för att inte smitta andra. Och sen detta! https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/eKzeOQ/tv4-satsningen-bad-familjeforetag-om-1-350-gratis-mackor

Ska ”kultur” sponsras med att man får reklam…..alltså, jag blir så satans trött på den här stilen. Och nu när jag skriver blir jag förbannad på Ebba Busch också som ska lura av en gamling hans egendom. Något han aldrig BETT OM ATT SÄLJA!!! Hon har sett en chans, dragit in influencerbrorsan (som verkar smart nog att friskriva sig från dealen)….

Kan inte bara folk fatta at man INTE ska stödja kungahusets vaskande av champagne, överdyra LYXRENOVERINGAR av lägenheter vid Strandvägen som jag inte tror var i behov av en omvälvande renovering! Måste man bo exakt där, övernatta vg ta in på Grand Hotel om ni måste bo. Jag vill ta bort min del av stödet till monarkin, kan man gå ur den? Jag har gått ur svenska kyrkan, jag skulle gärna gå ut familjen Bernadotte också. Gör bostäder till fler i slottet istället, man kan väl ändå säga att allt deras egentligen tillhör oss andra nu? Har vi inte betalat nog? Och nu skapar vi ny adel när den gamla försvunnit, varför detta sug efter att upphöja folk på grund av helt oviktiga saker?

Jag är som vanligt förvånad över massornas val i livet…..helt förbluffad faktiskt. Och det är kanske min största svaghet, att jag förväntar mig rimlighet.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen