Foliehattar

Jag tänker att man lever lite i sin bubbla. Man umgås med likasinnade och folk man inte riktigt kommer överens med slutar man umgås med. Många personer verkar gilla att uppröras, missförstå och bli kränkta. Och en del gillar att anmäla och hänga ut andra. Det kallas förtal…fråga Cissi Wallin tänker jag. Sånt är det fängelse för…..visst är det bra!?! Jag är en jäkel på att anmäla oegentligheter… för jag har en stark tro på vad som är rätt och fel, evidens och irrläror. Tills motsatsen är BEVISAD.

Jag är verkligen inte avundsjuk på folk i offentligheten, jag får min beskärda del av otäcka kommentarer här men jag kan välja i att ignorera det för jag tycker mest synd om folk som inte mår bra och måste vara ”trolliga”. Tänk om mna var en riktigt känd person? Fast de brukar ju söka upp de som mailar och kommenterar…jag frågar ofta mina vänner inom polisen hur man gör, asenkelt tydligen med IP-adresser och så, märkligt att folk inte känner till det ändå efter alla år med e-post, FB och så vidare…

Offentliga personer kan råka illa ut bara någon missförstår en formulering, inte förstår sarkasm, ironi eller ens märker av att någon skriver något positivt. Det går inte att skydda sig mot.

Men, jag tycker alltid att det är lite intressant att samtala med folk. Om de är rimliga, annars önskar jag bara gott nytt år!

God natt!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen