DIY

Gör det själv – DIY

Mycket nöjd och fint glid!

Hela helgen våndades jag över att Tylla idag skulle ha friluftsdag och att de INTE fick ha med snowracer….och att alla snölekprylar är SLUT! Visst skulle vi ha kunnat låna men hon ville så gärna ha en egen….så slutligen trillade alla mina poletter ner och jag insåg att jag kunde göra en själv!

Testar inomhus.

En snutt vaxduk, skumgummi från något möbelprojekt och sen kraftig vaxad tråd var allt som behövdes.

Alltid bra med vass sax!

Det tog inte så lång stund att få ihop med hjälp av symaskinen men sista snutten sydde jag för hand för att kunna använda björntråden. Hon blev så nöjd!!!

Jag behövde skarva lite…

Jättekul och jag slapp köpa en sak!

Tråcklar

Win WIN!

Ta da!
Tjoohoo
Kategori: DIY

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen