Ljudbok nummer tre den tredje i tredje!

Så ska ljudboken se ut! Den är lite elak….är jag rädd. Men ibland måste man ta i med hårdhandskarna…

Releasedatum för ljudboksversionen av ”Konstan att lära andra städa” släpps på alla lyssnartjänster den tredje mars! Det är något som går framåt här ändå. Den tryckta versionen är klar men vi har haft krångel med tryckeriet. Men under våren kommer den med!

Det är en sådan lång process med böcker. Först ska man skriva dem, sen redigera, testläsare engageras, men skriver om lite till och sen elddopet….hitta förlag! Det kan ta en väldig tid och oftast får man ett nej tack och lycka till på ett annat förlag, det svaret tröjer vanligen tre till fyra månader. Men jag fick ett ja på sista boken på tre veckor! Och då blir man istället orolig att man tackar ja för fort….

förslag nummer två…jag önskade lite fler barn….

Och, om man fått förlag, då börjar deras läsning, sen ska man redigera, korrläsa och så tror man det är klart. Men nej, då ska det ordnas med Omslag, bara den processen kan knäcka en. Därför lägger jag mig numera sälla i den processen, jag orkar liksom inte och det är ändå förlagens specialitet. Jag blev tillfrågad om den här sista ljudboken och två ändringsomgångar blev det och nu är jag nöjd.

Nu känns det mer så här….

Så, från ax till limpa med denna bok skulle jag säga ett år? Kanske lite kortare….Morden i Marseillan som kommer senare har jag hållit på med sedan sommaren 2019. Den skrevs klart under sommaren i princip med lite ändringar här och där, korrläsning osv men i princip klar. Nu ska en redaktör hittas och ta sig an den…och ut innan sommaren. Jag håller andan. Det är läskigt att ge ut böcker….men roligt. Annars skulle man ju inte göra det. Fast roligast är ändå att skriva dem…bubbla av idéer och få ner på pränt. Det är en underbar känsla eller kanske mer ett tillstånd. Det kommer glimtvis, mer sällan nu. Nu mest trött och feber tyvärr. Och allt det berodde nog på att jag skulle ”testa” mig. Se om jag klarade av saker jag vanligen klarar av….det gjorde jag inte.

Men jag drömmer om detta….
och detta….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen