Så trött!

Efter dryga två månader tid hos rehab!! Väldigt lovande. Många papper att fylla i……och jag ska få 90 min att tala…jag tänker att allt det jag skrev ned kommer vara det de vill att jag ska berätta….och jag hatar enkäter. Men, om det är för forskning så. Kör i vind.

Jag har suttit och kliat/klappat en liten orolig kille på ryggen länge, länge…och då surfat runt lite. Väldigt många gör reklam för sina viner utan att lägga till den obligatoriska varningstexten…och många har följare under den angivna åldern. Men influencers skiter i sånt. De vill bara stapla cash. Jag vet. Sen är det Ebba Busch som beter sig…jag fattar verkligen inte. Varför driver hon detta? Har hon inte råd att köpa en annan tomt? Hon måste ha massor med pengar ju. Eller är det så att hon kommit över denna fastighet till ett pris långt under marknadsvärde? Jag fattar liksom inte varför hon offrar sig för detta annars? Och i hennes ”tal” på FB kör hon en massa smetigt om hur hon vill bo där med BARNEN, osv osv, väldigt trist att spela på de strängarna. Huset var INTE TILL SALU. Räcker inte det?

Och sen har Unni D blivit av med sina hundar och Cissi Wallin uppmanar folk att kontakta en namngiven handläggare på Länsstyrelsen…..som maken sa tidigare idag, sociala medier kan vara det värsta som drabbat mänskligheten. på allvar, så mycket skit, hat och otrevligheter att man verkligen måste fundera på om man ska sluta helt. Man blir ju galen av folk. Äcklad rent av hur mycket makt folk har, hur mycket hat folk bär på och hur folk utnyttjar son plattform till helt oacceptabla saker. Jag kräks och anmäler allt vidrigt eller olagligt jag stöter på.

Jag skulle vilja att allt som skrevs hade en tydlig avsändare. Det vore trevligt och kanske skulle hindra folk att skriva dumheter. Tydligen skrivs mest hatsaker på fredagskvällar….I wonder why…..Alkohol är verkligen ingen bra sak. Inte om ett socialt nätverk är i närheten iallafall…

See you friday, hateless!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen