Barnkonventionen

Jag hör att Frankrike likställer barn i reklam (där föräldrarna har dem med) nu anses som barnarbete. Det föranledde mig att babbla på min youtubekanal om detta och lite annat och sen……läsa HELA Barnkonventionen som är lag nu i vårt land. Och, jag tycker det är tydligt. Man kan inte göra så här mot sina barn. Föda barn live, göra reklam för kläder, öl och gud vet vad folk får för sig och gör för pengar.

Vi måste ALLA sluta förlja dessa människor som inte tillför något. Det finns Netflix, Via Play, C-more och hör och häpna BÖCKER om du har tråkigt.

Jag blir galen.

Jag tänker att barnen INTE fått välja. Jag tycker att det är att betrakta som ett arbete (inlyencerserna säger ju själva att detta är deras YRKE) och jag hoppas verkligen att OM de får pengar att en speciell fond avsätts för terapi efter att ha blivit utsatt för detta i föräldrarnas vinningssyften. Att bli igenkänd är ett problem. Det kanske inte influerarna själva fattar för de är kåta på uppmärksamhet/pengar men deras barn har inte VALT, de har bara fötts in i detta, precis som monarkin och om man tittar på nära håll mår inta alla så bra av det…..Eller? någon som minns anorektisk kronprinsessa??????

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen