Skrivattack

Bröderna Andersson

av

Anna Voltaire

Det hade gått bra för den iallafall. Det kunde ingen säga något annat än att det gjort. Och om man letade efter ärftliga orsaker så fanns de nog där. Den avgörande skillnaden hade varit miljön. Motståndskraften hos alla förfäderna hade sammanstrålat där i Stockholm för snart 60 år sedan. Gener från Belgien, Finland, Sverige och Ryssland. Via små orter i hela landet hade deras existenser flätats ihop till de två ganska lyckade individerna de nu var. Och nu stod de där och såg på varandra. Nästa gång någon dog i släkten var det en av dem.

Det bara kom över mig att jag ville skriva en släkthistoria…..och så skrev jag detta för att inte glömma bort det.

Jag älskar att hitta på historier att skriva om. Jag skulle kunna jobba med det tror jag, ge skrivsugna olika scenarion att fortsätta på. Mitt problem är att orka hela sträckan. Jag gillade tidigare inte att gå tillbaka heller och titta på det jag skrivit men nu kan jag se tjusningen i detta, hantverket liksom…

Jag vill lära mig det. Och förbättra MIG. Det är utmaningen för mig, ständigt, att förfina inte bara skjuta från höften som vanligen är min melodi. Om ni fattar. Jag har alltid undvikit gnetandet och ägnat mig åt det som BARA är lustfyllt och ”flowigt”. Nu ska jag efter att ha fyllt 50 försöka bli DUKTIG och sträng mot mig själv. Det känns vuxet, moget och oj vad jag vill casha in vuxenpoäng, ÄNTLIGEN liksom!

Nu ska jag andas, paceing var ordet.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen