Sportlov

Hej! Precis när man tror att man ska somna…får man ett mejl som gör en klarvaken…varför läser jag ens? Det är skärmhjärnan för er. Men iallafall. Åtgärdat.

Så, många som jag känner skriver till mig skickar länkar och tips. TACK! Alla söta människor! Jag har idag kommit lite närmare att tro att det ska bli bra detta. Och jag har ett späckat schema nästa vecka….jag hoppas klara mig hela vägen i mål utan bakslag. Det är läkarbesök. Ett pakketuppdrag, en rehabgrej och sen….livet stort samt skriva lite på ett ”jobb” inför att börja arbeta igen. I stort sett en sak (minst) varje dag. Jag har planerat noga för att ingen dag ska knäcka mig. Pacing ni vet…som jag själv brukar föreläsa om. Att inte bränna allt krut direkt. SUPERSVÅRT. Men efter snart 6 mån med en tiondels ork eller mindre har jag ändå fattat även om jag inte alltid klarar att praktisera det, att jag måste göra färre saker och långsammare för att inte bli dålig.

Så jag sprider mig tunt.

Doktorn på TV€, fd gladiatorn…han var upplyftande. Kanske det behövs en MAN, en gladiator för att folk ska lyssna. Torra medelålders kvinnor som inte kan flexa….kan man kanske lättare sortera in i SVBK-facket? SVBK 0 Sveda Värk och BrännKäring ni vet.

Jag ser verkligen FRAM emot det som ska komma. Och idag med Vasaloppet och allt och skidor och skidskytte. Satan vad jag har suttit stilla. Och vi hade skärmförbud idag så det blev vändtia, Kalaha, två familjefilmer, tacomiddag, bubbelbad och så masserade jag två barn och satt och hade dem alla i knät vid minst ett tillfälle. Mycket mysigt. Men….hur mysigt det än är….det är ansträngande med barn även när de är mysiga. Jag somnade innan sista filmen var slut och det var när jag vaknade för att gå och lägga mig i sängen som mejlat plingade till…..men nu är det som sagt överspelat.

Och jag vill skicka en kram till trogna läsare, jag fattar att kanske bloggen just nu är som ett stort plåster som dras av lååååångsamt men det känns som att snart, vänder det och jag kan skriva ROLIGA saker! Håll ut! Det blir bättre!

/Anna

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen