Enkät

Ur coolt att man frontar i kategorin!

Jag har börjat fila på ett vetenskapligt arbete. Och det såg ut att stupa på att kommunerna ej har en samordnad mailgrupp för de som hanterar beroendevård. Men jag fick en sändlista till landets samtliga kommuner (ca 290 st) och helt otroligt nog har minst 68 st svarat och gett mig mejladress till den som ansvarar för detta. Och jag är helt tagen av detta. Inga automatsvar utan personliga svar. Sånt gör att man älskar Sverige. Resterande kommuner har gett automatsvar och ska återkomma inom två dagar. jag samlar adresser och ger personliga svar till alla som själva gett en adress. Helt otroligt! Det som först verkade lätt, sen oövervinnerligt är nu i full färd med att lyckas. Och jag ringde till den i vår egen kommun som tar hand om aljkoholberoende personer, en mycket trevlig man som hälsade så gott till min far (de har arbetat tillsammans tydligen och utbytt tomatplantor!) så det känns jättekul alltihopa och man känner att personliga kontakter som alltid är svaret på alla frågor och ofta lösningen på alla problem!

Idag känns livet lättare och hoppet om mänskligheten är tillbaka!

Go SWEDEN!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen