Hönsigt

Jag var tvungen att hålla med där och utveckla det vidare…Me so funny!

Jag är med i mycket få grupper på FB, jag använder FB mindre och mindre faktiskt, jag bara delar saker där. Instagram är mycket roligare och snabbare. Kanske för att man har det i telefonen? Men idag gick jag in och kollade i en grupp för hönsägare (vi har snart nya kycklingar här nämligen och då kommer jag nog spamma er med bilder på de små liven) och det kan vara så att det är de knasigaste/roligast mest korkade människorna (dvs som folk är mest) som har höns. Det verkar också finnas en uppdelning där. De som tror att folk är människor och sen de som vet att höns är DJUR. Här en screendump från idag. Inlägget handlade om en höna som blev ”mobbad” och hur man skulle hantera detta genom att avskilja två dagar, låta henne vara med vissa tider, ”skola in” i gruppen osv…..

Hej då från hönseriet!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen