Drömbilen

Jag har ju testkört en Porsche…kunde inte hålla mig längre. Och med jämna mellanrum ”bygger” jag min egen bil på deras hemsida. En kompis som också är väl insatt i dessa bilar och äger ett flertal talade mig lite ur 911-grejen…det ÄR ju lite opraktiskt med en bil för två…när man har tre barn som bor hemma och ibland fyra…så, en Panamera då…med fem sitsar. Jag kunde inte fatta hur man valde bort den där mittgrejen i baksätet men det går att få den så. Och VIPS snackar vi nu inte 1,6 miljoner utan istället drygt 2….Måste bli frisk snart så jag kan börja arbeta in handpenningen…eller, måste sälja böcker som smör! Jag tänker att jag kan utlysa en tävling när min akriminalromaner kommer. De första 10 som köper och tipsar sina vänner får testköra med mig…valfritt om de vill att JAG kör…(skulle ej rekommendera detta utan en stadig i varje ben kanske i mitt nuvarande tillstånd) eller att DU kör den…och så sitter och och underhåller dig under tiden…vilken bra deal va!!!!!???? Det båste ju sätta snurr på försäljningen om något!

Men kolla på den!!!!

Den är så vacker så jag dör. Panamera Turbo S maxfart 315km/h. Och det kan man faktiskt behöva här…jag har massor att tid att ta igen. MASSOR!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen