Belgravia

Har ni sett den?

Trots huvudvärk och feber bestämde jag mig för att se senaste avsnittet nu på morgonen. Jag ångrar mig nu. Det är SÅ spännande! Tänk va, jag har ägnat mycket tid åt att skriva mordhistorier och vara otäck men detta, huruvida en person på 1800-talet är en oäkting eller ej, takes my breath away! Jag ska inte spoila detta för ar men det för mig tillbaka till vad som engagerar oss människor mest. Och jag minns inte var jag hörde det först men vi ÄR väldigt upptagna av sådant. Jag tror det är därför mina historier tenderar att dra åt det hållet. För det intresserar mig så.

Nu ska lördagen strax börja, några barn är redan uppe, jag har ägnat en timme åt Belgravia men utan att huvuvbärken släppt….det var för spännande helt enkelt. Jag bävar inför att vara ensam hemma idag, maken har jour hela helgen….hoppas ingen mördas idag……

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen