You can´t please them all..

Jag har feber, orkar inte gå upp riktigt men googlade och hittade detta. Som en kommentar till Christian: Jag tror jag återkom flera gånger till att detta är MIN historia och att jag skriver om hur MAJORITETEN har det, statistiken visar att 80% av de som blir utmattade av att ha för mycket ansvar hemma och på jobbet är kvinnor….Jag kämpade aktivt emot att skriva HEN överallt för jag är inte bekväm med det ordet. Och, jag tar upp att även män kan bli utmattade såklart. Lite kul ändå att 80% av recensionerna skrivits av kvinnor som tycker spot on. Och att en man klagar på att jag som kvinna skriver om MIN upplevelse…..;) Jo, detta gäller min fösta bok då, Innan väggen – en upplyftande bok om utmattning. Och genusoberoende är ETT ord….

Trots feber över 38 grader idag…ska jag ha en hel kursdag. Det är sista, obligatorisk. Jag hoppas orka. Jag hoppas jag inte blir sämre under dagen för det håller på till 16.30….imorgon ska jag VILA. Men såklart har nu Edgar feber….så. Maken får vabba….det tar liksom aldrig slut här hemma…..

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen