Barn av idag..

Efter 13,5 år kommer han hem med godisarna jag ÄLSKAR!!!!

Maken är så kul ibland. Han var tvungen att leta reda på vår nya termometer åt mig, jag var trött och behövde lägga mig ett slag….och så säger han:

Dagens barn har ingen aning om vilken jävla tur de har. När de är sjuka så stoppar man in en liten plastpip i örat på den och vips vet man om de har feber eller ej…på MIN tid (vilket också var min) fans ändtarmstermometern och man gick ju hellre med feber till skolan än blev utsatt för den. Jag tror nästan det skulle anses vara ett övergrepp om man skulle släpa fram den så fort någon blev sjuk. Svårt att förklara bort när soc får höra att man stoppar in saker i barnens rumpor stup i kvarten i Coronatider…..och som maken tillade, man hade ju inte EN VAR så att säga, det var en gemensamhetsrumptermometer….tänk va, utvecklingen går verkligen framåte

första sparrisen!

Febern tillbaka, vaknade utan i morse men…i takt med att jag gör saker eller känner ”TJOHOO” jag är feberfri..ja då kommer den som ett brev på posten.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen