Medicinsk återhämtningsdag

Man kan säga att jag maxar mina dagar (dvs gör tvärt emot vad som ordinerats). Men, de ringde igår från den foniatriska mottagningen och pga ett återbud kunde jag få en tid IDAG klockan 10. och det passade ju ganska bra pga jag skulle ändå vara på Danderyds sjukhus klockan 13…för ett 90 min besök så, jag tackade ja. Att en son är hemma i väntan på det negativa covid-testet kunde inte hjälpas, och maken är superduperviktig på jobbet och tycker att jag borde ta all vab härifrån och till evigheten så får sonen vara ensam hemma 7h idag. Och. Det går säkert bra. Ingen på hela vår gata arbetar, två piloter bor här, en mammaledig osv. så det finns folk om huset skulle börja brinna eller så. Och mat i kylen och jag har lovat att ringa och ge instruktioner kring lunch…maken är SUPERDUPERVIKTIG på jobbet och kan EK belastas med sådant. Så, jag började med att handla mjölk och juice innan sju för maken som ni vet HAR SÅ MYCKET ÄTT TÄNKA PÅ, han ARBETAR (för han funkar precis som man ska) lyckades efter, håll i er TRE besök på butiken inte köpa mjölk. Vet ni varför? För jag sa inte till om det!!!!

Och sen missades sonens musiklektion IGEN, eftersom JAG inte mindes….har jag nämnt att jag har svårigheter med minnet? Och bett maken läsa på lite i foldern/kompendiet jag fick av arbetsterapeuten….

Nåväl. Jag ska klara detta. Idag varierade de två termometrarna mellan 36,4-37,4…..lite märkligt men noll feber då. Ingen huvudvärk tack för det. Vi får se hur dagens aktiviteter påverkar detta….

Jo, BRING. Jag ska rasa lite där. Jag beställde en sak, Bring skulle leverera. jag betalade och valde att hämta i butiken. Och sen, poff kom en notis, jag skulle VÄLJA leveranssätt….bara så där, medan jag satt och gjorde något annat. Jag valde hemleverans…jag vet inte varför, jag var trött, mindes inte at jag redan tackat nej till detta. Då ska det kosta 75kr….och jag blev lite arg men va fan. Jag slipper åka….och NU får jag två jävla notiser om att man måste vara HEMMA, annars får man hämta ut där jag hade bett om att få hämta det men ändå betala de freaking 75kr….och hör här, de ska komma fr.o.m NU till 17…….och jag ska lämna mitt leg och ta fram sonens PASS så han kan legitimera sig och ta emot för aldrig i helvete att jag ska betala 75 kr ionödan. Fy!

Hejdå/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen