Matcha – jag älskar!

Hej alla! Ni vet kanske, jag ÄR släkt med Renée, Rawfoodens okrönta drottning. Och jag följer henne. Men, jag är ju ingen reawfooder alls, fast nu har jag sett henne göra i princip ALLT av matcha så jag kände…att det var dags att läsa på. Och jag köper alla mina teer (utom Söderblandning, för det kan man bara göra på Hornsgatspuckeln hos Stockholms tecenter) hos Ehsans och Pappas teer i Malmö. Alltså, de skcikar, jag åker inte dit varje gång. Men, jag föll för dem för de är så R O L I G A och teerna är suveräna och de brinner verkligen för det de gör. De delar med sig av sin Spotifylista och det är nästan så att jag vill HA Spotify bara därför…och de skriver så kul när man handlat och är underfundiga. Lite som livrustkammaren men råare. Så, jag läste på om vad matcha var där…och kolla in detta!

Sista meningen under utseende & innehåll! I crack myself up! Jag bara måste köpa detta av dem! Och i övrigt rekommenderar jag deras pärljasminte. Älskar det! köper storpack!

https://pappaste.se/matcha-te-matcha-pulver-for-teceremoni/

hej hej!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen