Sommar igen

Jag började brodera på denna för säkert ett år sedan. Sen ”försvann” den. en son tog illa vid sig av de bara brösten och…jag gömde den väl. Först klippte han den i flera delar. Därav silkesstygnen mitt i…Idag hittade jag den i en spånkorg ihop med ett par sockor som inte heller blivit av. Men nu har jag filat lite på den. Jag tror den är klar.
Jag vet , helt sjukt. Singoallasås. Järnaglass, Djurgårdsglass och ett rån från Fazer doppat i choklad. Men det är så jäkla varmt att jag bara vill äta glass nu…
Jag är så SJUKT trött på unga smala modeller som alla ser likadana ut eller opererade Kardasian look-alikes och såg en avskyvärd dokumentär igår på The Winery Hotel om plastikoperationer…och så märker jag att jag tittar på bilder av Gardo, Audrey Hepburn, Sophia Loren, Grace Kelly och nu…Ingrid Bergman. Eftersom jag följer hennes deotter Isabella som jag alltid tyckte var snyggaste modellen eftersom hon har lite karaktär…..och kolla, ju äldre desto vackrare…fint va?

Den ser mycket godare ut än den var. Jag gissade innan vad som skulle serveras eftersom vi hade EXTREM otur med det förbeställda mat/vinpaketet…jag gissade jordgubbsglass, varma hjortron, rabarbersoppa eller nån typ av saftsoppa och sen panna cotta. Och det blev jordgubbssorbet. Jag hatar jordgubbar som inte är färska. Och sen glömde jag att jag inte gillar mousser också…så det blev det såklart! På en bädd av krossade drömmar. det kunde inte bli mer sant! men snyggt. Bara inte min typ av mat…

Maten igår var inte riktigt vad vi väntat. Förrätten…minns jag inte, jo ceviche. Jag som inte gillar rå fisk…men kammusslan gillade jag, men laxen kom i för stora bitar. Så nej. Jag smakar alltid men, NEJ.

Sen kom varmrätten och den var väldigt god, kalv. Mycket smak och tyvärr mycket salt! Jag som bara drack vatten kände av sältan ordentligt. En fransman hade DÖTT!

Tredje rätten var en getmjölkssorbet(?) med getostkräm, honung och kavring…..jag åt sorbeten som var kall, honungen var söt och kavringen krispig. Men jag fattade inte riktigt…krämen smakade jag men jag gillar inte getost. Det bästa igår var takterrassen, aperol spritz och sällskapet. Poolen var lite för liten för att vi skulle vilja bada och…det känns lite konstigt att sitta finklädd intill någon som är likblek och lätt överviktig och endast iklädd badshorts….och om man skulle satt sig efter den personen hade man blivit blöt i baken. OCH MAN FÅR VARA ÖVERVIKTIG, men…jag kände mig inte bekväm vare sig med att vara påklädd eller avklädd. Vi avstod således bad, för att inte genera NÅGON!

Vi sov gott. Eller, först såg jag äcklig fettsugning, sen sov jag gott och hade en bra frukoststund med maken. Jag var lite rolig också…men det tar vi en annan gång. Kanske i en bok. Snygg metallgrej på taket annars 3 stjärnor av fem.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen