Pray for you!

Jag tänker på matchen med Christian Eriksen, alla ”we pray for you”….och det är ju gulligt men HELT i onödan! För om alla bara hade satt sig ner och BETT till gud om att hans hjärta skulle starta…då hade han varit död nu vid 29 år.

Han har nu en ICD-inopererad eller kommer få, han är väl i chock nu och ska fortsätta elitspela. Mot läkares inrådan skulle jag tro. Jag blev oerhört illa berörd av det inträffade, och det är på radion nu. Men jag tänker: Vilken satans tur att hans hjärta stannade DÄR! med folk nära, defibrillatorer och personer som kan ge HLR.

Vi ska be till dem, såg ni hur snabbt de sprang med akutväskan? Helt sjukt vilket adrenlainpåslag hos alla. Och att lagkamraterna bildade en skyddande ring, det är verklig människokärlek, heder och vettighet. Det gav honom lite integritet i hans svåra stund. Någon i produktionen zoomar in hans fru, mamman till hans två barn?!?

Jag tänker nu framåt, VM i ett av världens hetaste länder…kommer detta bli mer vanligt? Eller, ska man förlägga alla stora turneringar med extrem fysisk ansträngning till länder där man inte överstiger 30 graders värme sommartid?

Jag skickar mina varmaste lyckönskningar till Christian Eriksen, jag hoppas han får bra vård, att hans familj hämtar sig från detta hemska och att han besinnar sig, fotboll är INTE det viktigaste i världen, kanske han ska ägna sig åt att träna andra och inte utsätta sig för risk. Fotboll är INTE värt att dö för, inget är värt att dö för utom ens barn. Det oroar mig att jag bara har två njurar och en lever…om någon av dem skulle behöva ett organ eller så…..

Bli frisk, ta det lygnt och lycka till från mig!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen