Jag är ARG

Min adopterade vän berättade om dokumentären De stulna barnen. Vi kom att prata om det när jag ringde i en annan fråga. Hon berättade om sin skoltid där hon skilde ut sig från övriga elever. Jag fick då höra att hon sett detta….och det råkade sammanfalla med att jag lånat boken ”Hon är arg” av Maja Lee Langvad.

Jag började se dokumentären igår, jag började också läsa boken. Och nu sitter jag samtidigt som jag skriver och ser ett av avsnitten av dokumentären. Jag blir ARG, rasande, jag gråter och tänker att Ulf Kristersson kanske inte borde bli statsminister…iallafall inte innan han svarar på frågorna om sitt och ACs ansvar för de människor som lurats, stulits och kanske letat hela sina liv efter sina föräldrar eller barn.

Man blir tom. Och ursinnig! Mest ursinnig….vi måste se till att få alla svar som går att få. Sverige har flest adopterade barn per capita i HELA VÄRLDEN!!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen