Behandling idag

Jag var på massage/avslappning idag. Det är nästan plågsamt att känna hur spänd man är i kroppen och hela tiden är jag rädd att det ska ta slut. Jag försöker vara en duktig avslappnad ”patient” men det är svårt när man liksom inte varit riktigt avslappnad sedan i början av juni. Och imorgon till logoped och sen till husläkaren. Det är mycket som händer. Jag köpte färdigmat idag. Alla åt olika, jag åt rester. Vid nästan prick åtta ”dog” jag. Jag får paniksovkänslor och måste liksom lägga mig. Benen värker och jag blir helt yr.

Jag kände redan under dagen av extraslag på hjärtat och drack väldigt mycket extra vatten. Men jag har nästan bara varit stilla idag…och läst. Redigerat och läst, suttit ner och får extraslag och blir toktrött…Delvis kan det väl berö på att jag somnade tidigt igår. Pga att vi var på sen lunch hos mamma men jag tar verkligen SLUT. Plötsligt och dramatiskt. Jo, jag har roddat lite med bindingstiden på lånen, och försökt hitta en lämplig aktivitet till Edgar…och ordnat så han får byta tillbaka till sin gamla skola. Han vantrives så i den nya. Vi har hindrat honom ett år men igår kväll kändes det inte OK längre. Skolan ska inte vara en plåga och om det underlättar för honom att gå i den gamla slitna i bara två år och sen byta till en vi inte ville att han skulle gå i alls…ja då får det vara så. Vi hoppas på att IES etablerar sig här och han kan börja där då.

Men nu, sova. Det blev stört inatt. Vaknade av jag vet inte vad halv två och kunde inte somna om förrän tio över fem för att sedan gå upp sex och skjutsa tre barn till olika skolor. Så visst GÖR jag saker….bara inte RÄTT saker tydligen för så mycket bättre blir jag inte….

Gonatt!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen