Alice meets Chris Brown

Ok, jag vet inte vad som händer med bilderna här och hur jag ska separera dem…säkert en inställning jag ofrivilligt kommit åt. Jag VET, jag skulle inte kolla på flödet av konstiga saker som influencers gör men jag var inne snabbt på Bloggbevakning för jag läste en så märklig grej där. BB lyfte en fråga där jag inte riktigt tyckte att det var DET som var själva problemet…jag minns inte, måste kolla…jo. Lulu Carter gör ett inlägg om hur hon lägger på filter OCH, håll i er nu, smyger in på lyxhotell och utnyttjar deras pool och spa-anläggningar med att alltid säga att hon bor i rum 306(!?). Och hela BBs inlägg handlar om filter för bilder? Jag fattade ingenting och av kommentarerna att döma gjorde de flesta av följarna inte heller det för det oerhörda är kanske inte att Lulu Carter som är 60 nu men vill framstå som 20 använder ett förskönande filter på sina bilder utan att hon snyltar på andra och solar där hon inte får….

Och hon uppmanar liksom andra att göra samma. Hon är dessutom väldigt tydlig med att hon inte vill bli STÖRD av jobbiga barn osv när hon spaar eller solar….get real! Om man smyger sig in där man inte får och sen klagar på gästerna…då har man allvarligt behov av en realitycheck. Och filter, skiter jag verkligen i.

Men, nu senast skrevs om att en influencer som heter Alice (se nedan) först blivit nedslagen av en man, heeeemsk upplevelse beskriver hon det. Senare samma dag eller strax efter möjligen glider Chris Brown (rappare tror jag som tidigare var ihop med Rhianna och slog henne sönder och samman) förbi och bjuder henne på fest….och hon hakar på!!!! Först säger hon att hon var ett STOOOORT fan, innan han slog sin tjej, sen går hon med honom på party…!? Hål i huvudet. På allvar. men, så tittar jag på hennes bilder och helt ärligt skulle hon ju kunna kvala in i en hiphopvideo från back in the day (som jag minns det. Kom ihåg, jag VAR med när MTV kom men har nu inte ens spotify och vägrar lyssna på ny musik i princip, det senaste jag lade på minnet är Ed Sheeran). Vad jag vill säga med det är att kanske hiphipvideos inte ens finns längre eller möjligen inte bara visar avklädda tjejer och män i översize pyjamas och guldkedjor…..och istället bara visar militära vapen?

Nåväl. Tjejen verkar inte riktigt ha helt klart för sig av kommentarerna kring detta hos sina ev följare, att man inte både kan ha kakan och äta den. Så stor som hon verkar vara måste man kanske känna sin målgrupp? Unga tjejer som kanske inte vill bli slagna? Eller?

Det är väldigt mycket poserande i minimala plagg ändå med en förförisk touch…inte helt olikt så som kvinnor i hip-hop videos från den tid då jag fortfarande tittade på sådant. (Skumpande bilar som gled fram, stora rumpor som skakade och guldbehängda killar med myskläder och kepsar bakåfram).
Jahaja…man tycker man gör allt man kan för att folk SKA kunna kasta sitt skräp i sopkorgen men…icke. Jag skulle faktiskt bli MINDRE irriterad om den låg på andra sidan rummet för detta känns bara som…”äh, det var ju nästan iallafall”. Möjligen skulle jag ha mer respekt för att någon sulade den på golvet och sa ”skiter väl jag i jag har ju en twerkande hemmaslav”….eller inte.
En sten föll från hjärtat. Han ska få gå tillbaka till sin gamla skola även om den är rivningshotad och utdömd. Vilket ju är märkligt att en kommun låter en skola byggd för skattepengar förfalla så, sen säljer hela rasket till underpris för att senare (förmodligen) sälja den till IES där sonen nu gått ett år) och så förlorar skattebetalarna ännu mer pengar……men jag gillar ju IES, fast kanske de kunde ansträngt sig lite mer detta Coronaår …..kanske. Skattebetalarnas pengar tas inte om hand väl i vilket fall, det är det centrala problemet. men nu är sonen mycket glad, det är härligt!
Min dataingenjör -(snart klar) svärson leker lite med oss. Efter att de varit här och passat barn och sen tillbringat ett dygn med oss hittade vi små klisterlappar här och var. ….bortse från ev. damm. Jag saknar twerkande hemmafru som dammar av hjärtans lust….
Check this out! stod på återvinningen, där man får ta saker som inte är sönder…så jag tog hem denna, maken skrek. Den är jättestor säkert 50 cm hög och nästan lika bred. Enda problemet är att jag inte gillar blått. Men krukor behöver jag ständigt. Kanske den blir en present till någon…..med fina planteringar i?
Han ska fotas idag. Håret, jag älskar det!

Nu, väcka barn och få till skolan!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen