Kramp i hjärnan?

Hej på er! Å, jag har BIG NEWS! Igår, samtal med husläkaren. På neurologens inrådan är jag helt sjukskriven september ut. Först blev jag ledsen för jag hade spetsat in mig på att återgå 25% till avdelningen jag älskar…och personalen där. MEN sen ställde sig planeterna i ordning. Min fäkttränare har hela våren pepprat mig med olika mer eller mindre vetenskapliga råd och jag har väl läst lite och känt att …nja…kanske jag ändå inte ska våga. Men igår sa husläkaren samma sak. Han rådde mig att läsa på om Ivermektin, och jag vet hur det ser ut när en läkare skriver om icke godkända läkemedel osv men detta är ingen rekommendation utan bara vad jag själv ska pröva. det är ett maskmedel, som man använder ofta i t.ex Afrika, det finns massor med studier och viss, om man är galen och beställer veterinärmedicinska beredningar via nätet…då kan det säkert gå illa, som när man köper vulkanaska för att detoxa sig själv(!?) som Parnevik!!!! Men, jag har läst i FASS, jag har en husläkare vid min sida och ska be om provtagning innan så, det känns HELT rätt efter ETT ÅR MED FEBER tänker jag att det kan omöjligt vara värre än DET!

Jag är på. Och jag har inte kramp i hjärnan!

Min bror var här…han sa att jag GÖR för mycket, att en pool är en dålig idé…jada jada…han har mkt synpunkter. Jag har lite synpunkter på hans ENORMA båt men liksom inte så mycket annat. och ffa. Jag dissar inte ALLA hans förslag, som att bygga en Attefallare på tomten och hyra ut…jag orkar inte lägga mig i hans business. Faktiskt, inte längre. Och han tyckte jag la för mycket tid på sociala medier(!?) jaha, ett inlägg/dag sista tiden…..mest sitter jag. plocker i och ur disk, tvätten….det är mitt NYA liv. Jo, jag läser och skriver men han tyckte även DET var fel. Jag undrade då vad som kvarstod av mitt liv…Disk/tvätt? Då kan man ju faktiskt ersättas av en robot. Och inget blir kul. Ganska många har synpunkter på att jag gör det som jag själv tycker är roligt…..ingen har synpunkter på at jag tar disk, tvätt, städ, lämnar barn, hämtar barn och tänker ut eller lagar mat…..konstigt va?

Igår blev jag sugen på att se en film, Morhår och ärtor. Minns någon? Håna…Gösta Ekman, Margaretha Krook, Lena Nyman. Jag älskade den. Jag försökte förklara för maken hur konsulinnan Ahlhagen påstås tala ut i pressen om sin son, som ”har kramp i hjärnan, han har det efter sin faaaar”. Alltså, det kanske är helt fel men så minns jag det. Så ikväll ska vi streama den. maken måste utbildas. Han var bara 4 när den kom, jag var ju såklart inte född ens…men 1986 kom den. Fortfarande rolig antar jag för Gösta och Margaretha kan aldrig gå ur tiden. Jag läser t o m Prostens barnbarn nu och försöker imitera Krook…hon har hjort en suverän inläsning av den nämligen som vi lyssnade mycket på när de äldsta var i rätt ålder.

Jag känner mig taggad, på gång. Kanske helvetet tar slut sanrt? Jag lär i vilket fall bli garanterat mask- och skabbfri!!!;)

Hörde jag FREEEDAG eller? Kolla på min stil! #lillaalfadjiiii

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen