Personlig stil – skriva deckare

Jo, men jag som ”studerar” en av de främsta deckardrottningarna nu, Elizabeth George…Ni vet, Lynley och Havers….jag studsar nu på en sexscen. och fastnar för den här meningen som jag själv är lite så som jag skriver men som jag ofta får höra att jag INTE ska hålla på…krångla in mig i resonemang. Och jag citerar:

”Trots att Cadan längtade efter att få trycka sina läppar mot olika delar av hans kropp, kunde han känna igen knas när han träffade på knas, förutsatt att nu knas faktiskt var ett ord, något som han tvivlade starkt på. Men om det inte var ett riktigt ord borde det ha varit det, för hon var knas i kvadrat.” av detta drar jag slutsatsen att jag ska skriva som jag vill men kanske inte för ofta. För jag blir yr i huvudet numera av E.G. men det kan bero på den ständigt överhängande huvudvärken….och febern.

Nu, tillbaka till boken. Jag håller er uppdaterad, såklart!

Tjing!

/a

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen