Bittra gnällkärringar

Alla som ger negativa kommentarer till kända kvinnliga influencers som gjort något som inte gillas av ett större gäng brukar generellt försvaras av sina följare på ett hätskt sätt. Jag tycker att det är extra intressant när kvinnor anklagar andra kvinnor för att klanka på kvinnor…Och referera till dem som bitterfittor, gnällkärringar och antyda att de får för lite…k..k. Lite så som män traditionellt gjort, frågat om man har mens liksom.

Min spaning ÄR, och den kan absolut vara biased, pga jag känner inte till så många kändisar och har mest följt Tramsfrans rapporteringar och nyligen sett ett konto som heter kändiskommentarer. En del har också kommit via Expressen och Bloggbevakning. Så jag kan säga att jag har haft ögonen på Blondinbella (men det är liksom inte ens förstasidestoff längre så ointressant nu), Wahlgren, dottern då (som fälls om och om igen om jag förstått det rätt för sexistisk reklam för smink? som andra kvinnor verkar älska) och..Gynning. Det beror kanske på att vi bor så nära varandra att jag stöter på henne med jämna mellanrum…igår t.ex när hon parkerar på fel ställe med sin stora bil….Ebba Busch är lite kändis tycker jag så henne håller jag lite koll på för hon gör så knäppa grejer ihop med influecers.

De hetsigaste följarna iallafall går på andra kvinnor för att de kommenterar avklätt sexistiskt osv och har då en tydlig egen sexistisk approach, kanske de egentligen är MÄN!? För när alla gillar att se andra avklädda blir man ju lite nyfiken. Jag kollade en av försvararna av en vad det verkar HELT naken bild på Gynning och det visar sig då vara en ”kroppspositivist”….jag kan visa två bilder från deras instagram som jag tycker är talande. Den ena så avslöjande att man nästan kan se vad som åts till frukost, dagen innan….Och man undrar hur den ens passerar Instagrams algoritm!?

somras…jag trodde inte man fick ha så naket på insta. I have been misinformed….En protolog skulle ha en ”field day”…

Jag har noll förståelse varför kvinnor ska stötta kvinnor bara för att de är kvinnor. Ärligt, jag stöttar den jag delar åsikt med eller som jag tycker blir orättvist behandlad.

Jag tyckte den här bilden var trevligare från en av hennes följare som också delar frikostigt av sin kropp men med mera tyg på… Morgonstretch heter den den här kompositionen.

Jag kommer nog aldrig, jag säger nog för med mig kan man aldrig så noga veta..visa mig i ett sånt här avklätt tillstånd. Eller jo, om jag vaknar upp en dag med en helt perfekt kropp och känner, ja, detta måste ALLA få se, ALLA!!! Då ska jag dela med mig av mig själv. Men kanske inte ända in liksom….

Jag har sett så mycket galet idag, fått veta att PW fått sina sexdrömmar uppfyllda och det hade med 2:an att göra!? WTF!? Vill hennes minderåriga barn veta det? Vill någon veta det? När min dotter nummer två kom hem från skolan i fyran (alltså 12 -år) grät hon då hennes kompisar fått veta att hon skulle få ett syskon till. Då undrade de om vi inte hade en TV som tydligen gjorde barn ”hela tiden”. Så det kan vara känsligt för barn med vad deras föräldrar säger och gör alldeles utan att det blir offentligt att ens 54-åriga mamma haft analsex i helgen eller visar upp hela härligheten och berättar att man aldrig haft mer sex i hela livet och har en magic super power vagina….Eller vad tror ni? Om en man skulle hålla på på samma sätt och berätta hur mycket sex han har är jag inte säker på att det skulle falla i god jord men så har jag ju inte sett Paradise Hotel heller…och följer inga manliga influencers. Jag följer en amerikans balettdansare (James B Whiteside), en modern svart dansare som jag kan rekommendera Mike Tyus tror jag han heter och en skateare som min dotter hängt med i LA, Skategoat.

Sen får jag höra…att influerarna verkar sönderkörda. Är det pga Coronan? Har de behövt kämpa så för att få ihop”content” dvs något att prata om helt osammanhängande när allt är nerstängt. Ja då kanske man bara har SIG själv att visa upp? Sin krop eller sin kropp i märkliga kläder som verkar omöjliga att ha på sig i verkligheten…? Om influecertrenden nu bryts ser jag det som ett tecken på att det kommer gå bra detta. Vi behöver inte fler korkade människor som inte kan stava i brölet….Men en glad nyhet, ABBA ska återförenas eller HAR. Det har jag längtat efter i 40 år och hoppats på men faktiskt gett upp och då kan man glädjas åt att det blir i form av avatarer faktiskt.Jag har alltid älskat dem och det enda tråkiga med det var väl att konserthuset de bygger ska ligga i London…för dit lär man väl inte komma inom överskådlig tid. Och Agnetha F ser man aldrig även om hon också bor här i närheten. DET skulle göra mig starstruck. Frida har jag faktiskt varit på samma studentfest som en gång för länge sedan i Värmland, men jag vågade knappt titta på henne då. Så starstruck blir jag. Men jag kan ju säga att jag pratat väldigt mycket med Bennys dotter för vi bodde grannar tidigare. Och då visste jag inte ens vem hennes pappa var, det var väl tur! Pappa däremot har träffat många kända musiker, Elton, Abborna och hela Rolling stones från hans ungdomsår i England och sen Club Malmen…nu ska jag ta hand om min värk…och eventuella feber. Det blir en dag i sängen idag. Hej!

God natt!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen