In the loop

Maken sover inte så bra när han är jour…det känner jag till. Och när jag vaknade halv sju kollade jag först att han låg kvar i sängen, sen att ingen dött under natten på ett otrevligt sätt. Vi kaffet är han fortfarande hemma, högst oklart om han kommer behöva åka nu eller senare i helgen…men spänningen är påslagen här. Mamma är stand by. Och jag hör sen, och får det bekräftat via google att en dumskalle stått utanför polisstationen där maken arbetar och med en sten i handen skadat två poliser. Alltså förlåt men HUR DUM I HUVUDET är man då? Ska man jävlas med polis kurs 1A.

1, bestäm dig för om du vill åka fast eller ej.

2, ha ett syfte (politiskt eller annat, anarkist?)

3, välj någon som är mindre än du och kanske inte fler än en om ditt vapen är en sten!?

4, utanför en polisstation….är en dålig plats om man inte vill åka fast.

5, förbered dig på en lång vistelse innanför lås och bom…kanske…beroende på ålder då…

Eller. WTF, sök hjälp! Detta måste gå till historien som det mest korkade och meningslösa påhoppet på ordningsmakten jag någonsin hört talas om. Jag hoppas han/hon döms för sin INTENTION att skada poliser och inte för var som faktiskt hände för jag hör att poliserna inte blev allvarligt fysiskt skadade men man kan nog bli skrämd för livet även som polis om man inte känner sig säker på ”kontoret”. Och…kanske den här personen VILL bli tagen av polis, eller skjuten, suicide by cop, det är ju möjligt och då ska vi inte reljera över hur korkat detta är utan då hamnar vi i läget psykiatrisk vård. Dit väljer jag att inte gå utan bara reagera som en vanlig Svensson här…hur korkat!!! Alltså. jag får fnatt. Nu frukost, sen handla fäktskor till F och hoppas på att inte maken måste arbeta 11 h i sträck den här helgen också….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen