IVO-anmälan

Jaha, nu är det gjort.

Jag lyssnar på Magdalena Andersson som ”fläskar på”. helt ärligt är politik helt dött för mig. Hjärndött. det är så uppenbart att de här människorna göt allt vad de kan för att klamra sig fast vid makten som vilken annan afrikansk korrumperad, kubansk fd frihetskämpe eller Papa Doc (dvs tyranner som sitter kvar oavsett vad) på Haiti som helst. Jag upprepar citatet från Barbro Westerholm: De har detta som sin födkrok! Det är inte sunt! Hon är ju läkare och har när som helst kunnat sluta med politiken för att ägna sig åt sitt yrke. Det kan inte många politiker….

Vi har vad som närmast kan liknas viss MASSARBETSLÖSHET i Sverige. Hittepåjobb för arbetslösa visar sig ha motsatt, dvs negativ effekt på de arbetslösas chanser att få ett riktigt jobb, psykiatrireformen har gjort att psykiskt sjuka och suicidala personer hamnar mellan vårdens och socialtjänstens stolar…. och sen ska vi ha en FAMILJEVECKA!? Min lösning på DET sistnämnda problemet som beräknas kosta oss 30 miljarder…. (vill påminna om att budgeten nu omfattar ca 74 miljarder ) så inte en försumbar summa….om skolor valde att inte ha studiedagar under pågående termin…kanske man skulle kunna slippa familjeveckan. det finns ju ett sommarlov på 10v, kan man tänka sig att lägga in studiedagar där eller när skolorna stänger för kvartssamtal ha en pool med läxläsningshjälp för eleverna så att de arbetande föräldrarna slipper ta ledigt? Och upp till 16 år?!? What? Folk flyttar ju hemifrån vid den åldern….

Men….jag trodde hon hade anlitat en spökskrivare….!?!

Jag fattar ingenting längre. Jag har fått tillbaka feber, värken och tröttheten är i stort sett förlamande… men, jag gjorde en IVO-anmälan. Och känner ett starkt obehag av vissa vårdkontakter. Idag ska jag prata med husläkaren, imorgon ytterligare två vårdkontakter, jag fick ringa minst fem samtal ang vård i förra veckan och FK ringde….jag är helt yr i huvudet. Jag orkar inte vara sjuk.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen