Mitt senaste

Vet ni? Man blir så låg av att vara sjuk, länge. Och jag har roat mig med att skriva. Jag har ett gäng trogna testläsare och idag kom sista betyget in….Och jag måste säga att jag känner mig lite mallig. För de som läst gillar verkligen. Och det ska slipas på, det ska bli några sidor till men energin är låg och jag har en himla massa vårdbesök, övningar som ska göras fem gånger om dagen, avslappning, balansen, röstövningar, komma igång med styrka och kondition, hantera värk och gäckande feber samt fortsatta utredningar avseende arbetsminne och yrsel. På toppen av detta måste jag göra något lustfyllt…nu har jag stickat en del, får lite ryck ibland när jag inte orkar tänka på att skriva eller alla måsten…så imorgon blir nog tröjan klar. Och kanske jag skriver några ord efter de två vårdbesöken. Vi får se. Just nu helt utslagen men glad….det blir kanske en bok ändå, helt olik alla andra….ingen mördas, så ovant!

Tack Jessica!!! Vad glad jag blev mitt i allt elände!!!!

Sen retade jag mig på en influencer idag som spökskriver en bok men står som författare….vad vill man fråga en sån om på bokmässan? Inte skrivprocessen iallafall….och senare när jag ojat mig över det fick jag höra att Läckberg bara kastar ur sig idéer och inte skriver själv….wtf? Kan det stämma, är det inte falsk marknadsföring? Jag kan knappt tro det…om det inte var en person jag litar på skulle jag ha avfärdat det. Men vad ska man tänka? Jag har svårt att tro att inte GW skriver själv….man har ju sin egen specifika stil tänker jag…eller….Lagecrantz skrev uppföljaren av Millenietrilogin…i någons anda liksom….

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen