Postviralt syndrom efter Covid-19

Det stod klänningar/kläder i stora salen. Den här gillade jag…

Jag har avstått från att läsa på/googla restsymptom efter Covid-19. Det har varit för deppigt. Men nu känner jag att jag måste. Jag är så trött att jag vill sova innan ett på dagarna. Musklerna känns helt slut fast jag knappt rör mig. Värken kom tillbaka på besök efter 10 dagars uppehåll i fredags och helgen…bjöd på härligheter men det straffade sig. Såklart.

Jag läste på att tre av symptomen jag har kan kopplas, och rent av är VANLIGA efter en virusinfektion som inte ens behövde vara särskilt svår. Jo jag tackar ja! Jag upplever också försämring sedan vaccineringen, en kraftig sådan.

Jag läser att efter West Nile virus hade en del besvär längre än 6 mån och en medeltid på ÖVER fem ÅR!!! Shit! Och det finns liksom inget att göra. Man ska vila, göra roliga saker, inte tänka för mycket, stressa och VARA SNÄLL mot sig SJÄLV….skona mig. Jag är ju så dålig på det.

Men. Kanske jag ska börja vila varje dag, trots att det är svårt. Och kanske träna fast kroppen skriker. Jag kollade mina bilder…sist jag tränade var 18/8-20 (om man bortser från två ggr under våren som resulterade i feber…).

Tänk att få träna så man blir så där svettig igen!!!!
Jag tror det är en snippklänning….

Nu ska jag vila. Inte tänka, inte reta mig på att maken inte kan fatta att det är sjukt tungt att gå fem meter….jag ska inte ens sticka så mycket tror jag…det stressar mig att jag vill bli klar för att sätta tänderna i det gula garnet. Här kommer länken! https://www.rcot.co.uk/how-manage-post-viral-fatigue-after-covid-19-0

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen