Hur var det nu?

overkill?

Varför började jag blogga? Varför började ni läsa och följa mig? Jag vet inte svaret på g av min vardag, de två senare frågorna men jag vet varför jag började. Jag tänkte att det skulle vara en plats där jag fick brodera ut, kanske göra lite PR för mina produkter och lätta på trycket. Bloggen har ändrat lite inriktning sista året. Det beror mkt på min hälsosituation. Jag har fått försöka anpassa mig, ändra saker och därför har jag bloggat mindre.

Nu känner jag att bloggen är rolig igen. Men jag har inget budskap liksom. Det är en beskrivning av min vardag, tips som jag vill dela allt för att kanske påverka er och sen saker som irriterar eller är goda/snygga/lustiga.

Idag hörde jag på P1 om agroforest. En grannes dotter har skrivit en bok i ämnet https://www.adlibris.com/se/bok/skogstradgarden-odla-atbart-overallt-9789163932502 där har ni den. Jag längtar efter att odla mer, och detta känns som en sak värd att pröva. Jag ville köpa den och ramlade då över två vackra böcker om att utmana den växtzon man bor i…och det fanns bilder av fikon och citroner. Så ja. dem kanske jag ska köpa.

Jag var hos tandhyggan idag med T. Hennes tidigare utslagna tand har ersatts med en vuxentand. Hon fick tandborstningslektion, igen, jag är ju noga med tänder…hon var nöjd. Och de har foton på sina patienter. Hon var så söt att jag fick den utskriven!

Sen har jag stickat en massa. Jag har haft en djävulsk huvudvärk sedan i tisdags. Den kräver mycket omvårdnad. Men på plussidan är jag snart klar med ännu en tröja…

Och så var det våra bekanta utan lägenhet. Jag bistår lite där trots att det är mer än jag tål. För de SKA få en bostad till sig och sina fem barn. Det var bokat en visning men i sista stund har kvinnan Åsa ändrat sig, den syriska familjen får nog inte plats säger hon….de som har bott sju år under förhållanden jag inte kan tänka mig kan i hennes mening inte bo i en villa för hon har gjort om ett rum till träningsrum och ett till arbetsrum…alltså huset hon inte BOR i, ensam. För hon bodde ensam. Det är alltså inte lämpligt….får ni också en krypande känsla av att om JAG hade ringt och bett att få hyra hade det gått bra…? Så alla jag känner som kanske har något att hyra ut på Ekerö. Hör av er! De är mkt trevliga och har fem barn som behöver stabilitet i sitt liv för att kunna andas ut efter 9 år på flykt från sitt land!

Färg och formsäkert samt fint pynt i form av stickning!

Så. Jag har vi får se. Men jag är ständigt sugen på lera. Och inget är så avkopplande som det.

En keramikervän skickade en länk till en krönika av Lena Andersson som hade så mycket svåra ord i sig och vändningar att det var svårt att hänga med. Vi skulle diskutera den senare. Jag förstod innebörden men anser att man kunde ha formulerat det så att vanliga människor hade en chans att förstå. Saker blir inte smartare av ett kryptiskt språkbruk ämnat att skilja ut sig från den obildade massan, som jag då få antas tillhöra. Men den var rolig.Lyssna om di har tid. ca 40 min in kommer den. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=apokalyps+m%C3%B6ter+vardag+p%C3%A5+solig

Skedar kanske man skulle testa på?
Och dottern partar vidare ihop med kändisgräddan…

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen