Bloggare

Snyggaste paketet han någonsin gjort!

Jag läser inte andra bloggar som ni vet. Jag tittar in en gång i kvartalet kanske på två stora och kända och idag, pga total utmattning pga två barn hemma och helt yr i huvudet av den nya medicinen orkade jag inte läsa som jag hade planerat. Så jag gick in först på en nordsvensk blogg och ser direkt, BETALT samarbete…och det handlade om barn med mobilklockor….så jag hoppade raskt vidare till nästa blogg och döm om min förvåning när det var exakt samma där…mobilklockor för BARN!

Och om ni missat det så ifrågasätts BARN i reklam stort…och speciellt tycker jag illa om barn i sponsrade kläder som gör reklam…och vet ni, som av en händelse kom min man hem med nån applegrunka som man kan sätta på barn eller andra prylar man inte vill tappa bort som sedan när de väl är borttappade kopplas upp mot varenda iphone i hela världen. Han hade köpt fyra…med en bokstav på varje…A, F, E och T…för sig själv kommer han ju inte tappa bort och antagligen skulle jag aldrig kunna fatta hur man skulle använda appen för att hitta honom om det blev så. Men intressant att han vill veta att jag inte försvinner…är jag verkligen så virrig eller så fruktansvärt het att han tror att någon skulle SNO mig? Jag tror på det senare. Jag är högvilt, det är ju självklart.

Gulle med hjärtan och allt

Jag fick också hörsnäckor för mina som hörde till telefonen gick sönder, de billiga svarta som hörde till ngt annat försvann..och sprakade lite i den ena så han köpte nya åt mig…vilket egentligen var onödigt för jag är inte så impad av teknik och tappar som sagt bort saker. Jag kan hellre låta bli att lyssna då. Men gulligt ändå och han hade slagit in så fint.

Tylla frågade igen om hur influencers, i hennes fall youtubers tjänade pengar och jag svarade ”reklam”, men sånt gillar vi inte. Hon nickade, hon gillar inte heller, men påverkas för hon önskar sig besynnerliga grejer….

Reklam för barn…var inte det förbjudet?

Asbra för att inte tappa bort anhöriga, väskor, nycklar och fruar….
Och sen hållare till det hela…

I Uppsalas fulaste hur ligger Åhléns. Där gick jag in med dotter 2 för hon behövde schampo. Hon började fingra på en flaska som var snygg men som jag lärt mig kommer från en influencer. Så det blev ett rungande NEJ på den. Hon får hellre en dubbelt så dyr smet från ett företag som gör SCHAMPO! Jag vill inte stödja detta galna att någon först blir känd för att bajsa i en kopp, föda ett barn på film och SEN börja kränga billig Kinamerch till ungdomar som inte kan förstå skillnaden på bajs och najs.

Så, nu har jag sagt det. Nu kommer det ta minst 6 månader innan jag blir så uttråkad att jag läser en blogg. MINST!

Måndag, då börjar jag blogga om min rehabresa, då får ni hänga med och tipsa alla långtidscovidare där ute om detta, vi måste bli friska ASAP!

Hej!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen