Plötsligt inspiration! Tack Lotta!

bild 4
Jag vet att jag redan har visat dessa blommor två eller tre gånger idag, men de ÄÄÄÄÄÄR så underbara. Jag vill ha ranunkler överallt! Precis överallt.

 

Jag har varit under isen som ni vet. Därav tråkbloggar. Men jag har spunnit några roligare trådar så det kommer, jag måste bara fylla på positivitetstanken. Den är lika torr som en brunn i Sahara just för tillfället.

Jag har försökt att chockstarta systemet men det låter sig icke göras. Jag började ”fuska” lite och gick in på Bloggportalen för att kolla hur de mest lästa bloggarna gjorde. Vad de skriver om, hur mycket och så vidare. De översta i min kategori var, ja hur ska jag säga, URDÅLIGA! Fan, jag vet att jag inte borde dissa de mest lästa bloggarna för då kanske alla tycker jag är en idiot, men jag tänker att jag inte har samma läsekrets. Det är faktiskt en OMÖJLIGHET (pops, versaler…jag börjar tillfriskna). Jag ska ge er ett exempel från idag.

 

bild 1

 

bild 2
Ja jag vet. Jag är inte så nådig men två t i nåt när man är den 34:e mest lästa privata bloggen. Vad säger det om oss? Jag veeeeeeeet att jag är otäck och jag veeeeeet att det ungefär avspeglar tvutbudet men ÄNDÅ!!! Jag blir fan galen! Hur ska jag kunna erövra världen HUR HUR HUR?????

 

Under tiden jag gör detta, letar bloggar utan resultat, får jag ett meddelande på FB. Det är en vän, ja hon är en vän (har vi kommit fram till) trots att vi inte träffats. Vi har gemensamma vänner och hon är för härlig, jag följer henne på fb och insta där hon lämnar bitska, sarkastiska, roliga meddelanden och oneliners då och då. Hon tycker det börjar bli dags att ses snart. Vi refererar båda till varandra som vänner och när folk frågar hur vi känner varandra ljuger vi om att vi jobbat ihop. Vilket vi kanske har men inte minns, men vi HAR jobbat på samma ställe. Och på detta fantastiska place händer det grejer, som gör att man har en viss förståelse för varandra. Det bara blir så. Är man sedan, som vi båda, den typen som fortsätter jobba inom samma sväng…ja då är man kanske ämnade för varandra…?

Hur som helst, hon hjälpte mig lite upp ur gropen idag, jag kände hur det gnistrade till. Tändstiften behöver en omgång med smärjelduken bara och en hel natts sömn (snälle gode gud se till att Edgar sover HELA natten och inte KISSAR PÅ MIG eller någon annan och att Frank inte drömmer mardrömmar och…..att den jävla helikoptern inte hoovrar över vårt tak!).

Nu knacker herr Freud mig på nacken och säger: Öhum fru Voltaire, natvätning och mardrömmar….!?! Hur har ni det där hemma egentligen?

-Jo tackar som frågar, Vi har prima liv serru, inget incestuöst sex med svågrar och svägerskor, inget sex alls faktiskt och något kokain, morfin eller lustgas tar vi inte heller. Det är SLUT med allt sådant nu (alltså ett förtydligande här, det har aldrig funnits droger här, det vara bara för att ge honom en känga, han som själv drogade. Det kändes bra, men kanske var helt onödigt, en Freudian slip). Vi kör hard core normalitet här. Du kan ta din psykoanalytiska 1800-tals skit och stoppa upp den där solen inte skiner! Eller varför inte gå i bildterapi????

 

bild 3
Detta är ur boken jag för tillfället läser. Den påminner om Hjärnrevolutionen. Jag fastnade för Attention Deficit Trait…jag tror jag har det nu…ADD utan själva diagnosen. Vanligen är jag ju PÅ, nu är jag UNDER. Översvämmad är ordet sa Bull. Tur man har en jävligt hög lägstanivå!

 

Så, nu är jag på banan igen. Jag vaknar till strax innan jag ska lägga mig. Underbart, då kan jag vara vaken till minst två inatt, lagom till första nattmaran sätter in. I love it!

H   asta la vista babies!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen