Blogg nummer ett av 100

bild 1
Men är det inte Fingal Olsson som sitter där? Nej det är en av Annas jävla ranunkler!

 

Jag är i Blogglimbo. Jag försöker verkligen skriva vettiga saker, gärna roliga men det är så svårt just nu. Sen skriver jag ju verkligen inte för annat än min egen skull så jag fastnar lite där. Men jag känner att jag har lite ansvar nu när ni läser så noga allt jag skriver.

Jag har idag retat mig på ett radioprogram om hälsa. Detta är ett ämne jag går och suger lite på. Jag har så mycket åsikter om hälsa och tycker inte om att det ska reduceras till en trend eller hysteri…jag ska återkomma när jag sugit klart. Då jävlar ska ni få den ultimata listan, på ALLT som rör din härla och livstil. Tills dess kan ni läsa om min LFHA-diet hos Stunder av lycka!

http://www.stunderavlycka.se/2014/12/doktor-voltaires-lfha-diet/ Det står om RAW-fodd och Detox på den sidan också om ni letar lite.

Sen hör man inget annat än intregrationsrelaterade saker på radion….det känns som om detta är ENDA frågan just nu. Det tänker jag inte skriva om. Det är för känsligt, för många fallgropar och etiska dilemman, jag orkar inte det just nu. Jag tar det när jag bli enväldig härskare av republiken Sverige.

bild 3
Varför ska man göra paj old school? När man kan krångla till det så in i helvette för småbarnsmammor?

 

 

Jag försökte läsa, Den översvämmade hjärnan. Men öronproppar och nya läsglasögonen. det gick icke. Fåglar kvittrar, solen skiner, stolen skaver, grannens hantverkare bankar och bilar susar fram och tillbaka. Jag har svårt att koncentrera mig redan som det är. Jag gjorde ett försök med öronproppar men då hörde jag mig själv svälja…mycket obekvämt. Jag gick in, tog en bulle och en kopp te, eller två bullar faktiskt, som var godare igår.

Jag fotade ranunkler….herregud, vart är jag på väg?

Jag försökte lyssna på nyheterna, bara elände. Jag vill ha frid nu.

Jag handlade och lagade mat på förmiddagen, det tog 2,5h. Jag roar mig med att räkna lite på hur mycket tid jag lägger på hushållsarbete…det ska jag drämma till någon med en vacker dag. Kanske maken, kanske en feminist, kanske jämställdhetsministern. Sannolikt blir det mamma, allt är hennes fel (puss mamma).

 

bild 2
Å se där, ranunkler!

 

 

Nu vet ni. i hundra dagar kommer jag störa er, vare sig ni vill eller inte. Jag anar att det blir ranunkler på helgerna, men man kan aldrig veta säkert. Som med Orsa kompani…

Ha en skön dag i solen, eller som i mitt fall instängd i köket men en bok.

#blogg100

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen