Politik – skit

Nattens rubrik

Lyssnade ni på röstförklaringarna? Såklart ni inte gjorde, det finns annat att göra på dagarna, som att arbeta. Vilket jag inte gör pga sjuk. Men på väg hem från sjukhuset hörde jag några. Bl.a M. Om hur ensamt det är på mitten för C. Jag uppfattade tidigare att L valt sidan blå. Men nu…kanske stödja S?

Är alla så sugna på maketn? Jag får inget annat än svasmak för dem allihopa, jag vill ha ett nytt val. Ett val UTAN valkampanj, för det är så töntigt. Alla vet vad partierna vill innerst inne, ha din röst. De ålar sig fram och är lika ideologiska som influenceras. De tar röster/pengar där de får, viker ut sig moraliskt och sen skriver de högsta hönsen böcker och placeras i något styrelserum eller landshövdingsvilla. Möjligen blir man ambassadör. Julholt har tydligen bytt Island till något sydligare breddgrader.

Vad är detta för soppa? Verkliga livet fortsätter. Och jag tycker likt Strindberg synd om människorna.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen