Köpladans död?

Jag är ju för småskalighet. Jag gillar små butiker, hål i väggen och intima restauranger…kanske det ÄR framtiden i pandemins era?

Jag hör nu att man behöver vaccinpass för att gå på bio till exempel om salongen tar 100 personer eller mer. Om man väljer en mindre salong går det bra att komma utan. Jag ser bara ett fåtal problem med detta och det gäller teater/opera och större konserter. Men, om man håller avstånd där kanske man kan komma undan och man kan också tänka sig livsända föreställningar eller utomhusvarianten, Minns Diana Ross i central park på 80-talet i hällregn. Ett av världens underverk va? Hon var magisk, vacker, begåvad och overkligt smal iklädd en brandgul tight paljettbeströdd helkroppsdräkt. Så skulle jag gärna se ut!

Man va????

Så, inte bara dåliga saker med pandemin (om man bortser från sjukdom och död då)…

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen