Årets julkalender smink

Jag har ju följt turerna med den katastrofala PR-kuppskalendern från Caia, världens kanske ”billigaste” sminkmärke vars förpackningar som ser ut som barnleksaker men ett pris som motsvarar high end märkena. Det var ju motbjudande för att inte säga äckligt att beskåda hur de bedrog sina unga köpare. Och jag är ju inte intresserad av smink för fem öre så jag skulle aldrig få för mig att köpa smink osett i miniformat för att invänta julen (!!???). Jag förstår verkligen inte den grejen alls. Men idag på morgonen såg jag på Isabella Rosselinis Instagram en sminkjulkalender som faktiskt lockade även mig!!!! Kolla på Eiffeltornet bara! Lancôme….ett märke jag faktiskt använt sedan 80-talet. Och jag hade parfymen Trésor med ett tag..Den här kalendern kostar dessutom 300 kronor mindre än Caias OCH min favoritmascara var med, bara den brukar kosta runt 350 kr. Så här kanske priset motsvarar värdet faktiskt…?

Kolla bara här!

https://www.instagram.com/p/CW8VoKuJ-g2/

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen