Dan före dan

Jag somnade på betonggolvet. Tanken va att jag skulle se storslalomens andra åk, jag lade mig på den tunna yogamattan och sov strax i en timme. Så trött blir jag av att sitta i mitt kök. I ärlighetens namn kan sägas att E fyllde 11 och väckte mig 17 minuter över fem. Jag hade också en påträngande huvudvärk som krävde medicin. Men jag stickade en del, redigerade koncentrerat kanske…en timme? nä, inte koncentrerat, det går inte med allt som händer här men med öronproppar i kan jag sitta och iallafall läsa ett kapitel i taget, gå ifrån och sen komma igång igen och faktiskt minnas var jag var…det är stort. Men, jag är störd av alla ljud, alla konflikter mellan barn och sen lite stressad över att maken ska laga mat…det blir mycket av samma. Jag har liksom börjat hata carbonaran som han gör så bra. Hamburgare är också ganska trist. Jag tog Fish and chips på O´Learys i måndags, en hamburgare till hade kunnat bli min död.

Igår bakade jag i vilket fall kärleksmums, har jag skrivit det? Första gången någonsin. Märkligt, det är ju så gott, om man gör själv. Jag lyckades göra världens godaste faktiskt. Jag tror tricket var espresson och saltet jag hade i. Buffétidningen kom idag. Den var snygg på utsidan och en massa fina recept i. Jag ska spara den, för att kunna laga mat framöver, inspirationen är som sagt mkt låg och makens repertoar är…..tunn. Och det är ett overstatement tyvärr. Så han ska få laga ur den tidningen med. Jag har sett några bra filmer idag..Hava The father sen bröt cineasternas tjänst samman, sen såg jag en märklig fransk film med för mycket sex i min smak, den var nog inte så bra heller. Jaqueline Bisset var med i den. Men efter det såg jag en film om korruptionen i FNs program olja mot mat, och då var Bisset med i den också!?! det var märkligt. Jag gillar henne, hon är väldigt snygg men ffa en bra skådis. Nu försöker jag se Ex machina…för vi bor granne med regissörens mamma i Frankrike så det känns som man borde se den….Än så länge tycker jag inte om den alls, men som sagt, har bara sett en kvart eller så. Jag stickar också på min restgarnskappa…jag är lite osäker på storleken…jag har stickor nr 5 och har valt ett mönster stl XL men den känns ändå liten…vi får se, jag ska ju klippa upp den och fixa en kant så det kanske ordnar sig.

Nu sova, men först lite tjafs med sonen som vill gamea hela natten…

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen