Nyhetsmorgon

Oj. Jag ska vara med i direktsänd TV. Herregud! Om febern. Den som höll i ett år….jag funderar på om det är ett smart drag. Jag är så pratsam…och talar snabbt. För att hinna få allt sagt, innan man kanske dör. Och sen at hålla spåret, när arbetsminnet är påverkat…det kan aldrig bli lätt. men, jag ska andas i fyrkant. Jag ska tydligen sminka mig själv också!?! det gör jag ju aldrig…så nu ska jag fundera över helgen OM jag ska sminka mig. OM jag ska klä mig extra fint? eller bara vara så som jag är….i min uteliggarkofta. Är det DET världen behöver se? vanliga slitna människor som varit sjuka läne….eller….vill jag bli det svenska långtidscovid ansiktet? Detta behöver grunnas på…. Nu kaffe.

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen