Djupandas

FullSizeRender
Visserligen hade jag en femma i syslöjd men detta är nära min kapacitetsgräns…

 

 

Jag hade tänkt att blogga om hur markservicen sköts här hemma men det gör den inte. Jag har fått för mig att tänka rosa tankar nu så jag ber att få återkomma i frågan. Men det handlar om NÅGON. Som inte gör det den ska…

Sen tänkte jag att jag skulle skriva en liten inlaga om min husläkare…om hur jag inte har fått någon behandling, uppföljning eller plan utöver att jag ska vara hemma….Men jag avvaktar ett tag för det kan ju hända att det kommer ett samtal idag, (nio dagar senare) ett recept på järn eller en kommentar till mina urusla värden…..Jag ber att få återkomma även i den frågan.

Nu inser jag att jag kanske ska få ett brev av advokaten idag att skicka vidare till den som sålt den obebyggbara tomten till oss, då kanske det händer grejer? DET kommer jag med största säkerhet skriva om så snart det dimper ned i en verklig eller virtuell brevlåda. Kanske det blir en dubbelblogg idag igen??

 

FullSizeRender_1
Vingåkersdräkten, till höger syns kvinnan som är upphovet till denna nyvunna lust att sy, ska bara lokalisera symaskinen först…

 

Meeeen efter att ha påbörjat läsningen av ytterligare en bok av Johan Norberg som handlar om lycka (jag vet inte vart den tar vägen,  än så länge känns det som om positiva tankar är en bra väg framåt för att hitta lyckan) väljer jag att göra roliga saker idag, utmanande men ROLIGA.

 

FullSizeRender_2
Allvarligt Boel, var i läroplanen står det att man ska kunna detta??? VAR?? Kör det ihop sig får du komma ner, jag står för underhållning, logi och mentala utmaningar..OK?

 

Jag hade beställt mönster till en folkdräkt. De kom igår. Jag har otåligt väntat på detta. När jag rev upp kuvertet insåg jag att detta kommer göra mig smartare (om jag lyckas) för mönstret är inte sådant som från Burda…det är handritat med mycket text. En beskrivning som jag vid första anblicken blev rädd för. Efter att ha avslutat boken om arbetsminnet, Den översvämmade hjärnan av Torkel Klingberg, så inser jag att jag nu har chansen att öka min IQ iallafall temporärt.

 

Skärmavbild 2015-04-24 kl. 10.29.21
Målet med mina ansträngningar kommer bli ungefär så här…Studie i svart. Magnifikt tycker jag. Nu återstår bara att få en sponsor till mässingssmycket..anyone? Jag tänkte crowdfunding..jag har ca 500 läsare per vecka…om alla sätter in åtta kronor var på mitt Bg så kan jag köpa det! ÅTTA KRONOR, kom igen nu, det är ju minre än vad ni ger till KUNGEN varje år!! Jag kan till skillnad från honom lova er en nakenbild om det lyckas!! Det ni! En livs levande sexbarnsmamma med bristningar och B-kupa, naken på nätet….Eller vänta nu, jag kanske ska…öööö….vad kan man tjäna riktigt grova pengar på naket???? Bg 731-8546 8KR!!!!!

 

Oklart dock om en överstressad hjärna kan ha någon nytta av detta eller om jag bara slår ihjäl ytterligare några små grå. Jag tänker inte göra en kontrollerad studie av detta för det kanske bara verkar nedslående men jag tänker att jag ska göra er lite smartare genom att skriva så krångligt jag kan. Funkar det?

Jag ska träffa två vänner senare idag. Jag ska spara på krafterna. De är energigivande dessa två och ger mig lite hopp om livet. De ger mig också en lite större inblick i hur livet skulle kunna vara…det är både bra och dåligt (dåligt då det ligger långt ifrån min verklighet i förorten som utsliten, överstressad, lågavlönad och snart bostadslös sexbarnsmamma menar jag då), men aldrig tråkigt!

Så F och E, jag laddar här, kanske jag ser pigg och glad ut om några timmar? Eller bara röd för jag hade tänkt läsa detta monstruösa mönsterschabrak i solen.

 

IMG_4061
Vemodet i att för sista gången skörda rabarber i den här trädgården, vemodet…

 

Jag ser ljuset Jonatan, jag ser ljuset! (Det är kanske ett tåg som kommer mot mig).

Men se där, det blev två inlägg idag, utan att jag planerat det, hade tidsinställt det förra. Minnet alltså!!

 

#blogg100 #studieisvart #vingåkersdräkten #folkdräkt #mässingssmycke #kapacitet #tränahjärnan #rabarber

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen