Vilken totalt meningslös artikel!

https://www.dn.se/ledare/hanne-kjoller-vem-vill-du-vara-om-putin-skulle-anfalla-sverige/

Men alla mellan 16-70 har totalförsvarsplikt. Att Sverige skickar vapen var väl verkligen modigt gjort med tanke på att vi ligger jävligt nära Ryssland och ffa FINLAND som har en allvarligt lång gräns mot detta oberäknerliga land. Och som sjuksköterska är hon ju skyldig att ställa sig till förfogande antar jag…jag menar krigsreporter är hon ju inte utan sitter och skriver om stackare som hon vill dra undan stöd och bistånd för. Jag har två söner, jag hoppas innerligt att de aldrig behöver gå i krig och dö en meningslös död om än för att försvara fosterlandet, jag har fyra döttrar med som säkert skulle kallas in. Ingen av dem har gjort värnplikt men maken har varit i Kosovo i FN-tjänst och var på väg till Afghanistan när vi träffades och han valde mig framför det meningslösa kriget. Bra val tycker jag. Jag antar att jag om jag är frisk kommer få en sjukhustjänst, helst skulle jag vilja bli stabsplacerad för psykologisk krigföring och jag tror min dataingenjörsdotter skulle kunna göra mycket stor skada i cyberkriget.

Jag fattar inte vad det är för öppna dörrar hon vill slå in här? Alla gör väl det som man måste, är man inte desertör annars?

Mamma och pappa får ta hand om de tre små om de anfaller nu men jag sitter inte still och bli tagen, det ska gudarna veta. Jag vill verkligen inte dö, jordens dödsångest men vara feg…det är inte min grej, eller backa och vara defensiv. Helst skulle jag skjuta Putin helt själv, på nära håll. Så det skvätter, så känns det idag. Men jag inser att även han var ett oälskat och ”osett” barn, det finns alltid en anledning till att folk är dumma i huvudet och vill skada andra eller ge sig på oskyldiga och vägra erkänna att de har fel eller varför de vill lägga under sig andras territorium. Ingen existerar i ett vakuum.

Och vi preppar så gott vi kan, lägger extra ägg i kläckaren för att ha tillgång till ägg..man vet aldrig. Jag är orimligt trött på den här kvinnan, orimligt. Måste gör något annat nu. Men inte äta rawfood eller fasta..det är fel väg- Man ska samla sig, vara förberedd och våga säga till när något är FEL, och helst ha RÄTT också!

Men att avstå saker för demokrati och rättvisa, det drar jag mig inte för, vad får vi annars för värld? Det är som Ukrainas president säger, jag behöver inte skjuts, jag vill ha vapen. Min ukrainske tränare sa nyligen när jag oroligt frågade om hans familj: ”vi är förberedda, vi har krigat i åtta år”. Så är det.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen