Vet ni, jag är faktiskt lite arg.

Jag fick Covid. Jag blev sjuk, jag sökte vård upprepade gånger, skickades hem, jag sa att något var galet..jag BAD om arbetsprov, jag BAD om uppföljning, jag BAD om lung-MR…och sen provtagningar, remisser hit och dit och frågade om jag skulle vaccinera mig. NOLL vägledning men jag fick alla saker jag bad om. Nyligen bad jag om CT-lunga med in- och utandningsbild…för det skulle vara bäst hade jag hört..och en MR hjärna….och vet ni…IDAG får jag veta att jag har en typisk bild av att syret inte kommer ut, som jag har misstänkt. Och kanske förklarar min dåliga ork. Att jag bara velat sova senaste tre dagarna beror på att maken fyllde 40, och jag dansade, drack vatten och trodde jag skulle DÖ.

I övermorgon husläkarbesök. Jag ska vara tyst. Se vad som föreslås.

Jag känner mig faktiskt arg på att jag behöver kämpa så. Jag är fan sjuk. Jag vill sova. Och tänk på ALLA ANDRA PATIENTER SOM INTE ÄR LÄKARE!!!!! Jag känner flera som inte fått adekvat hjälp, som inte får sjukersättning. Och socialminister efter socialminister hamrar in att VI HAR EN SJUKVÅRD I VÄRLDSKLASS, patientsäkerheten är AAAAAAALRDIG hotad.

Ge upp för fan! Utbilda fler läkare, låt läkare göra läkargrejer så de orkar och ha bra bemanning NU förihelvette!

Tack för ordet!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen