Någon bor här…

IMG_4167
Plommonträdet står i blom.

 

 

Känner ni Någon? Det gör inte jag, men jag har hört talas om hennom. Någon bor lite var stans tror jag, jag vet att vi hade en sådan i mitt föräldrahem, mamma var rätt irriterad över hennom hon med. (Ni kanske märker att jag undviker att skiva HEN här, för jag ogillar detta ord å det grymmaste och kommer ALDRIG vänja mig vid det hur jävla PK det än är och även om SAOL tar med den tänker jag icke bli en brukare. Nu vet ni det). 

 

FullSizeRender
Bigarråträdet exploderar snart..

 

Tillbaka till någon. För er som inte känner till hennom kan jag beskriva karaktären så här: Släpper saker på golvet, tar ej in disken, ställer tomma tetraförpackningar nära soptunnan men aktar sig NOGA för att skölja ur, ställa i återvinningskassen eller helt sonika slänga skräpet. Någon går också naken, trots att kläder ägs. Den slutsatsen drar jag av att det alltid finnsmkläder över i tvättstugan trots att alla i hemmet dyrt och heligt lovat att de tagit hand om allt som tillhör dem…

Idag ska någons kläder ges till bättre behövande. För om man susar runt här hemma med bara en socka på och ställer till det kan man inte behöva div. tonårskläder i stl XS. Nu står en kasse på bordet. 

 

IMG_4179
Tylla gosar med en papegoja…

 

 

I övrigt har katten lärt sig att bajsa i en av sängarna….oklart varför då kattlåda finns och naturen utanför är där kattskrället vistas mesta delen av sin vakna tid. Kanske Någon har ett finger med i spelet även här?

Nu sitter jag här och bloggar på stulen tid igen. Nästan hela familjen leker utomhus i solen men jag ”vilar” här inne. Jag försöker sortera tankarna, det närmar sig avflytt och INGENTING är iordning. Jag låg igår natt och fantiserade om hur jag skulle kunna klämma åt maken lite…Jag skulle skriva en lista på allt som måste avbeställas och bokas inför flytten. Sedan skulle jag be honom skriva en motsvarande lista (utan att tala om att jag redan gjort en) och sedan fota båda sida vid sida för att visa på min egen förträfflighet….Jag avstod. Sanning är inte alltid välkommet här hemma.

Men jag bad honom ändå producera en lista men hjälpte till lite. Tillsammans har vi nog lyckats ringa in allt. 

 

IMG_4169
Plommon igen.

 

Jag tänker återkomma till Någon, jag ska också skriva om hur det är att vara sjuk på insidan av skallen. Något jag är välbekant med från mitt arbete men nu får uppleve själv. Det är precis så jobbigt som jag trodde det var och kanske lite jobbigare ändå.

 

IMG_4183
Till vårt bröllop inhandlades en såpbubblemaskin. Den har vi haft mycket roligt med. Kostade cirka 500 kronor för fyra år sedan.

 

 

Här kommer lite bilder från dagen och några inspirationsbilder som jag ska utveckla senare, kanske redan imorgon..

 

 

IMG_4127
Här lite instruktioner från en blogg jag följde förr, The dress I made.

 

 

IMG_4128
En virkad krage. Jag ska försöka mig på något liknande till min folkdräkt. Även detta från The dress I made.

 

Ha en skön dag i sol och ledighet!     

#blogg100 #inspiration #krage #såpbubblor #någon

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen