It´s like a bug…

Jag har om och om igen försökt avanmäla mig från mäklarfirmor i Spanien. Men…det är omöjligt. Och idag fick jag ett förslag, som OM jag inte var sjuk och fattig förmodligen skulle bli köpt trots att maken skulle skrika hela vägen till mäklarkontoret. Jag älskar detta.

Jag vet det är helt sjukt. Men INGA av de kritvita vinkelräta villorna med massor av glas och kontrasterande svart ger mig minsta köplust. Jag vill bara kärkas, jag såg Ingrosso glida runt i såna hus på nån trailer för deras tv-serie jag aldrig sett, och tänker, är hon galen? Tycker hon detta är mysigt, är detta ”hotellkänsla” vad har jag missat? Jag vill ha et hus eller en tomt som talar till mitt inre, som ger mig vibbar som : Det HÄR kommer jag kunna göra om precis efter eget huvud, fan vad roligt det ska bli att bygga något här eller renovera detta. Och en massa BRÅTE, som kanske döljer något helt fantastiskt som kan få vara kvar i huset, en rest från dess forna ägare, något unikt, genuint, och basttak. Jag älskar utmaningar men är just nu satt ut alla slags stånd att hantera dem. Jag sov just två timmar mitt på dagen. Om jag skulle ge mig i kast med att köpa något skulle det bli omöjligt att sköta, för jag orkar inte. En armé av hantverkare skulle behöva tas in, den sort som inte suckar när man har en ”bra idé” utan som fan bara gör som man säger, vart tog alla dem vägen? Vår röris som ordnade allt i det hus vi nu bor i drog djupa suckar, skakade på huvudet och sa att i princip ALLT jag föreslog var omöjligt. Man, sen gjorde han det efter att jag förklarat HUR. Vad fan är det om? Han var också den ende svensken….faktiskt, inget ont om svenskar då men han såg bara problem, det var nog en personlighetsgrej….De polska elektrikerna gav jag också en match, det har jag skrivit om men gör det igen. De ville sätta upp alla lamporna under vårt tak utomhus i raka rader….jag sprang förskräckt ut och förklarade NO SYMMETRY, huller om buller kind of…..De skakade på huvudet men gjorde som jag sade. Det är fortfarande en av sakerna med vårt hus jag gillar bäst, mitt huller om buller vid entrén. Min stjärnhimmel.

Solen skiner fortfarande, jag har hämtat in fyra ägg, jag har handlat lök och lite annat, hämtat två paket. Det var det. Dagens orka med. Nu kommer barnen snart, det ska jag orka. Kanske det blir bra, kanske att sova två timmar varje förmiddag till lunch är svaret. Jag hoppas inte. Jag hoppas på ett piller. Ett stort rött och svårsvalt, som gör mig jättefrisk, igår.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen