Min lunch med fika

Detta blev kvar. Lyckan var total när hon fick se det skära ägget. Sen massakrerade hon det…och åt bara själva fågelboet. Ett en munsbit. Och var ändå nöjd.

Det var först KS för mer info vg se min Instagram. Lite pinsamt, lite boostande…sen Ramen på TenGu. Alltid mkt bra men tar den vegetariska nästa gång. De hade ingen chokladdessert utan rekommenderade Fares Mr Cake några tiotal meter bort. Kön ska vanligen ringla ut på gatan. Och nu, jag vill inte fatshamea någon men, så många väldigt feta människor på en gång såg jag senast i USA, helt ärligt. Vi snackar verkligt överviktiga, farligt tjocka. JAG VET, kroppspositivism men detta…är farligt. På allvar. Som att röka. Eller supa. Men, jag kände mig smärt. Och lätt äcklad. För alla bakverk var för stora, en del oroväckande. En kanelbulle fylld av färskost dallrade när en expedit tog tag i den. Jag fick faktiskt avsmak. Men en del saker var lustfyllda att beskåda, det såg festligt och farligt ut på samma gång, jag nästan kände av mina kranskärl. De var skräckslagna.

Det handlar lite om ratio här tror jag…
Oversize rosa croissant, tydligen fylld med processad ost…..
Den här fick sonen dela med sin kompis. Han var nöjd. Frostingen god. Kanske den man borde valt men den hade också väldigt mycket fyllning som hans kompis ratade…han är måttfull. Inte som vi.
Bättre för ögat än gomen blev min dom.

Och kö ut genom dörren och vidare på gatan. Kaffet var gott, jordnötscheesecaken var OK men oprecis i smaken. och jag hade hellre tagit en Snickers helt ärligt. Jag tyckte den var en trea på en 10-gradig skala. Snygg men fadd. Edgar var mycket nöjd med sin chokladmoussemojäng, den var godare. Jag köpte hem ett oemotståndligt rosa chokladägg som visade sig vara fylld med ett kokosskum(?) som en kokosboll och innerst någon slags passionskräm/gelé(?). Den föll inte ungen i smaken. Citron och vallmomuffinsen delades i två och det var lagom för två tonåringar. De gillade och frostingen var mkt god. I övrigt, okänt.

Mkt nöjd son och snygg bakelse.
Dottern och jag delade en bakelse, med jordnötter och minimarshmallows…snygg men oklar smak.
Lunchen. Äggen är ändå godast.
Så snygg burk. Jag frågade om man fick köpa, det hade tydligen ingen annan frågat tidigare…dottern tyckte det var solklart att det var deras skafferi, jag uppfattade det som en butik….
Snygg och god dricka till min mat.
Asgod kyckling!
Moi!

Det var inte dyrt men inte heller så billigt och gott i kombination att jag ska dit igen. Tyvärr, jag hade gärna hittat ett annorlunda ställe men cream cheese…är nog inte min grej liksom och min cheesecake är fruktansvärt mycket godare, och sannolikt hälsosammare.

Sorgliga fjädrar.
Snyggare/roligare än gott är min bedömning. För stora, för mycket fyllning, för mycket ost.
Intressanta stammar.

Sorry.

Jo, påskkärringarna har varit här. Vi hade INTE förberett…men maken fick åka och handla, de kom igen. Och blev då nöjda.

Dagen känns all men middagen är ännu ej inmundigad, oklart om den kommer behövas efter allt detta…

Glad påsk, nu mot Blåkulla!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen