Mors dag, nästan.

Jag har en kalender. Den visar svenska, danska och norska helgdagar. Detta ledde till viss panik och förvirring. För det är INTE 8/5 i år som det är mors dag. Så ni vet. Jag hade heller inte blivit av med min fäktmask på träningen….jag hade aldrig tagit med den. Men, jag kan säga att jag har fått en kick ass värja! Älskar den. Inte många stötar gick in idag men i vilket fall fyra, och två på….min tränare. Det är stort även om han inte körde sitt A-game. Fast jag ber om det. Han fattar också att jag inte orkar. Tre minuter, det är en jävligt lång tid på pisten med all utrustning, adrenalin som pumpar och en pigg 23-åring som motståndare och en fd olympier även om han är äldre än jag (han tog SM-guld i förra veckan!).

Nu till ett axplock. Man kan inte lita på något numera. Sanningar kallas snabbt fake, uppenbara lögner förkläs till något bra…och så blir det inget vidare. Jag har tappat det på världen och som vanligt. Allt är internets fel.

Det här är den nya inredningstrenden. För jag märker att färre och färre saker ligger framme/snuddar golvet då robotdammsugaren är min nya bästis. Get used to it!

Maken stökar i trädgården, jag försöker hänga med. Han är på alla platser samtidigt, jag försöker överblicka men klarar det ej och har bestämt, en planta i taget. Sen kom Edgar och löste mitt problem….vi kör hallonhäck, han älskar hallon. Så nu ska alla hallon som stått ”fel” samlas ihop till ETT ställe. Det blir finemang.

Vi åt på Hantverket i lördags och hade ett halvt dygn utan barn, himmelriket!!! Och maten var super. Jag gillar inte att klaga….MEN….jag blev plötsligt illamående i matsalen, vet ni vad det var? Bakom min rygg fanns en stooor skärm med rörliga bilder, som ett konstverk kanske, prylar roterade. Jag såg den i ögonvrån och utan att jag förstod vad som fick mig att må illa…så var det den. Tänk om jag suttit på makens plats. Nu såg jag den bara när jag vände mig och talade med svärmor. Men helt sjukt hur påverkbar jag är.

Men, vad gäller coviden….jag fortsätter träna proprioception/balans/adning/rösten och fäktning såklart. Jag ska försöka få tag i en pulsklocka (gav bort min dyra Fitbit till en dotter för jag tyckte den var för avancerad) som precis bara visar puls och tid. Jag vill INTE ha syremättnad, kaloriräkning, stegräkning, sömnövervakning och påminnelser om att stressa ner eller annan stressande skit. Helt bara puls, ingen tid. Men, sånt vill folk tydligen inte sälja/köpa….och jag erkänner. Jag har lyckats jävligt dåligt med att inte handla. Antagligen hade det gått bättre om jag arbetat..men garn har jag i vilket fall inte köpt! Men en stickbok, och fem stiftpennor…och citroner från Spanien. Men jag jobbar på det. Nu är det stopp, länge.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen