En helg i trädgården

Med ständigt hotande skyar
Inget är sig längre lik. Jo, eller nej, men jag känner mer mer lik.
På min lott, flytta kära växter. Reade växter. Men jag vill ta till vara allt.
Detta kan vara den mest förföriska äppelblommen.
Min rabattränna…full av fyndade lökar och lavendlar.
Så vacker i regnet.
Ur alla vinklar.
Queen of night.

Ryggen värker på ett mördande sätt, det blir ingen fäktning för mig idag, det vore..omänskligt mot mig själv. Men träfftavlan ska upp, jag ska öva. Men konditionen duger inte att utsätta andra för. Jag ska påta idag. inte grovjobba. Jag önskar det varit jag som suttit i grävmaskinen, jag har fått göra det manuella, kluriga och tunga. Maken hade tramp i benet….men jag ska ju utmana mig. Resultat? Huvudvärk, men vi har en deadline, jag jobbar bra mot sådana, yttre press och stress. Helt OK för mig.

Jo ett tips på slutet. Kolla in: https://w91191.shop.textalk.se/sv/vara-garner/fargat/tradgardssnore-per-5-meter.html deras förföriska trädgårdssnöre i rosa. Och såklart deras garner. Det är de som spunnit garnet till min vita/bruna polotröja jag stickade för några veckor sedan. Magiskt garn, MAGISKT!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen