Nyttan med någon

Nej, det var inte min grej. Men den var snygg

Jag stickar hellre utan raffinerad textur. Jag är trött, tänker hela tiden att jag vill blogga men orkar inte. Jag fotar saker för att skriva om men det rinner liksom ur, ut i sanden.

Jag stresstestade mig själv igår. Följde med Tyllas klass på utflykt. Jisses, vid lunch ville jag lägga mig, det gjorde jag också en kort stund, i gräset. Barnen skulle lära sig om ullberedning, lin, brödbak och smide. Först ut var ullen. Det var en upplevelse som kunde få den mest entusiastiske att aldrig ens vilja bära en ylletröja igen. Ska man få barn att spinna på slända och vilja utforska ullens förtrollande land kan man inte ha en elak häxa som lär ut….ändå hade vi blivit förvarnade att det var…bistert. En av tre var det som märkte ut sig. Linet var mycket skojigare, brödet i en vacker, minst 400 år gammal bagarstuga var kul och sen smedjan, riktigt hett!

När vi kom hem, dog jag lite. orkade knappt prata med maken när han kom hem. Jag lade mig en stund, han fick laga mat men sås faller tungt på mig…även när jag sover. Det gick bra, jag fick guldstjärna. Jag kan sås helt enkelt.

Vaknade med huvudvärk under natten och samma sak på morgonen men skam den som ger sig. Nu, strax innan 14 skriver jag en snutt här, har ägnat 27 min på minnesträning och logopeden har varit här, länge kändes det som. Hon ska på träningsresa nästa vecka så nu kort uppehåll…så avundsjuk jag är, utom på väntat kaos på Arlanda då…men jag ska ju å andra sidan bila på el till Rivieran….hualigen. Nu vänta in barn, kanske kaffe…och lite bilder….

Vilket måleri va?
Jag framför gammalt hus.
Vi gick förbi Lådan!!!
Alltså behövde jag lubba dit och kika….Tänk att vi bodde så nära utan att jag undersökte närmare då…
Tänk om man kunde..
Ovanligt motiv ändå…
Tylla bakar av sitt tunnbröd
Härligt gammalt lås.
Visst heter det…ja vad fan heter det? …..tavla något, jag kommer på det strax.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen