Barnens dag istället

Jag följde aldrig med på firandet av min MORS dag. Jag orkade inte. Så jag stannade ensam hemma och städade. Väldigt välbehövligt. Och skönt att slippa umgås. Faktiskt, jag mår aldrig bra av det längre. Ser inte fram emot tjafs kring mat, återkommande tjafs med familjemedlemmar som man inte tycker lika som. Ärligt alltså. Jag älskar min familj, men jag orkar inte längre med alla på en och samma gång. Men, jag skulle vilja lyfta mina äldsta barn. de är så otroligt olika. Alva bor i USA, LA, Hollywood närmare bestämt och är en så jäkla begåvad skådis, och fotbollsmålvakt, bra på att sminka sig och andra och är en helt jävla makalös streetsmart tjej som tar sig fram. och är bra med barn.

Inez, hon är en fantastisk sångesrska, smart, verbal, har modeintresse och är väldigt lik mig som person i vissa sammanhang, diplomatisk och ja, lite osäker på vad hon vill göra. Som jag som inte började läkarutbildningen förrän jag hade två barn och var 30 år. Och till dig älskling vill jag bara säga, musiken, ägna den MER tid, du sjunger som en ängel!!!! Och hon lagar fantastisk mat.

Fanny, matematiskt superbegåvad, språkbegåvad och delar många av mina intressen, stickning, matlagning och hon skulle kanske inte hålla med men det där lilla i livet, att laga sockor, snåla…sånt kan hon och hon är en miljökämpe som min mor tyckte jag var när jag var ung. Nu är jag med samma mått en miljöbov antar jag. Hon tränar en faslig massa också och är mycket målmedveten, inte ett dugg likt mig alltså.

De tre yngre är svårare att uttala sig om, de formas nu. Frank fäktas och spelar saxofon, Tylla dansar, spelar innebandy och piano….Edgar…spelar dataspel. De två sistnämnda är i stort sett flytande i engelska pga datorn, Tylla läser inte ens det i skolan!!

Så, på mors dag väljer jag att lyfta mina barn. Jag hoppas ni kan höra Inez sång, hon hade inte fyllt elva när det spelades in. Hon är såklart ännu duktigare nu och borde gått på musikskola tycker jag.

Jag älskar er alla!

Mamma

https://www.voltairesvardag.com/wp-content/uploads/2022/05/White_Light_Moment.mp3

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen