Näst sista veckan

2022 Anna Voltaire. Foto Roger Turesson DN

Nio arbetsdagar har jag kvar. För barnen alltså, om jag ska hinna med något vettigt utan att bli störd är det tidsramen. Idag, två vändor till skolan. Sen avslappning 10 min som ordinerat, balansträning, konditionsträning fyllt i ett formulär på italienska för sonen inför läger, ätit frukost med vuxendotter nummer ett (kronologi alltså). Jag hann med 10 utfall också mot träffkudden som jag spikade upp utomhus också. Och dottern satte igång en surdeg åt mig och berättade hur jag ska handskas med den. Har försökt vid ett flertal tillfällen men surdeg eller överhuvudtaget processer i flera steg under lång tid….är inte riktigt min grej….om det inte gäller skola då. Det är min grej. Vill nästan gå mer i skolan trots at minnet sviktar. Jag känner ett sug efter kunskap och nya intryck nu…fysiologi till exempel, sjukt nyfiken att lära mer och veta hur man forskar kring Covid…

Number one child….;)
En garde!
Lite klurig ser jag nog ut ändå….2022 Anna Voltaire. Foto Roger Turesson DN

Och sen ska jag åka med fäktgrejer till Åkeshov, förbi återvinningen (om jag orkar) och till Frihamnen och hämta en auktionsgrej…som är hemlig än så längre. Det är min dag. Innan barnen börjar komma hem ska jag också orka med Cogmed och ansöka om ersättning för kostnader jag haft för rehaben osv. Vi får se hur mycket av detta jag orkar med. Här kommer ett gäng bilder från morgonen. De flesta tagna av Roger Turesson på DN.

Vila är ingen lätt sak. Men jag gick från 122 i puls efter lämning av barn till 56. Och ser nu att yogamattan fått sina törnar av att ligga framme hela tiden…
Målet är ändrat. Ingen tävling i år, måste orka träna/fäktas på riktigt mer än tre minuter innan maxpulks. Men sen…2022 Anna Voltaire. Foto Roger Turesson DN
Utfall.
2022 Anna Voltaire. Foto Roger Turesson DN
Alla säger att jag ska vila. Vet ni, det tycker inte jag är så vilsamt. men jag gör det. För att bli friskare och friskare tills jag är återställd. Just nu oroar jag mig för att jag går ner i vikt. Nu är jag lättare än jag varit sedan jag var 18….jag tappar musklerna tror jag.

2022 Anna Voltaire. Foto Roger Turesson DN

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen