Naked attraction allvarligt?

Jag har idag fått höra att folk mår BÄTTRE av att se detta. Jag ställde inga följdfrågor. Jag kan säga att jag skrek rakt ut när maken lurade mig att se ett klipp på några sekunder av Pinocchiosnoppen. Och nu flimrade två kvinliga underlig förbi som jämfördes med macarons, hon han ville bita tag i….Jag fattar folk tänker mycket på sex. Men What the flying fuck ÄR detta?

Världen, det kommer gå åt helvete. Och det är nog mediernas fel. På allvar. Det bästa är att jag när jag argumenterar för att SVT ska avstå från fåniga datingprogram etc så får jag mothugg. Det är JAG som är knasig…min slutsats? Jag måste bli eremit. Jag är för märklig och smal (i bemärkelsen inte mainstream vad gäller underhållning). Fast jag älskar James Bond…gillar Paulo Coelho och…allt med Tom Cruise trots scientologin.

Jag förstår bara inte hur man kan lägga tid på att se sån skräp, det finns så mycket BRA och intressanta saker att se, göra, lyssna på. Saker som vidgar ens värld, som dokumentären på Svt om Georgia O´Keefe t.ex, eller den lysande serien Scott & Bailey, HBOs Gentleman Jack och ja…böcker på biblioteket, hur man gör en turkisk slända att spinna garn med. Roliga saker som ger ett mervärde. Hur många könsdelar kan man behöva se, hur knäppa måste folk vara för att man inte ska kunna sluta titta…? Jag fattar inte. Livet är KORT, är det värt 29 minuter att se Gift vid första ögonkastet?

Jag ger upp alltså, jag måste det för jag kan ALDRIG förstå tjusningen med detta. En gång fastnade jag under föräldraledigheten framför My big fat gypsy wedding. Det var fruktansvärt, alla var hemska, det blev bråk, de skulle ha så stor brudklänning som möjligt och ha tiara, jag såg ett program och sen fem minuter av nästa. Exakt samma upplägg, inget nytt bara den skrämmande insikten av att det fanns fler, och att världen är full av idioter som tror de är unika men bara är jävligt vanliga, alltså, lika dumma i huvudet som jättemånga andra….och det förklarar ju en hel del….som varför vi har krig, korkade politiker och massor med annat. Folk vill inte veta, de vill se piercade underliv de allra flesta och häpnas, förskräckas och inte använda hjärnan för det är tydligen arbetsamt. Hu! Nu, ska jag se om det kommit ett avsnitt till av Gentleman Jack, en serie baserad på Ann Listers kodade dagböcker från 1700-talet. Hon var lesbisk, levde med en annan kvinna och var skitsmart. Hon spelas av en favoritskådis, Suranne Jones. Hon är så bra. Henne skulle jag vilja vara.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen