Stackars jätterika människor…

Hur många karat tror ni?

Återkommande i kvällspressen denna vecka har varit hur SVÅÅÅÅRT det är att bo i ”den gyllene triangeln” dvs ett bostadsområde med fotbollspelare och tillhörande familj. Det är jämntjockt med panic rooms och miljardrya bilar. Och vet ni, de blir RÅÅÅÅNADE!!! Så jättekonstigt!

Såklart ska man inte bli rånad, men…det vore ju korkat att åka till Akalla och börja bryta sig in…eller. Kanske man skulle hitta superfina prylar där…

Ni vet att en av de där Kardashinasyrrorna visade upp sina juveler på Instagram….ett sätt att tjäna mer pengar på…att visa upp allt man har alltså. Och sen snodde nån dem! Så oväntat och snopet!

Nu är det tydligen extra illa, de är rädda, och vad ska man göra? jag har ju skrivit tidigare att man får känna sig lycklig som slipper ha så mycket pengar att de blir ett problem. Man behöver liksom inte oroa sig för att folk ska skära halsen av en för att få det hänge man har om den i en tung guldkedja.

Sannare för var dag.

Sen ser jag….att en fotbollsfru visar upp sin JÄVLIGT stora diamant som ingick i ett frieri på sin instagram…allltså samtidigt som de (inte just hon då kanske, det vet jag inte för jag känner inte till en enda fotbollsfru utom Zlatans och Beckhams) klagar på att folk vill åt deras rikedomar.

Mitt råd: Vill du inte bli rånad…visa inte upp dina rikedomar. Ett annat råd kan vara att acceptera mindre lön? Eller inte bo där man klumpar ihop sig med andra überrika…utan bo där vanligt folk bor och kör en bil som inte kostar över en miljon. Klä dig i inte så tydligt supersyra kläder (alltså undvik fancy märken på kläder, skor, väskor och hattar…eller solbrillor)….Skänk pengarna till Läkare utan gränser vet jag, eller bygg en skola i ett fattigt land, borra några brunnar, köp myggnät till folk i Malariadrabbade länder osv. Det finns massor med fantastiska saker att göra med mycket pengar. Gör DET! och då följer jag dig gärna på Instagram. Själv har jag just skjutsat en afghan och en marockan till Brommaplan. De har putsat mina fönster här hemma, jag menar VÅRA fönster för det är inte jag som ensam ansvarar för deras skötsel….det var efter ett upprop om att ge dem jobb så de kan få stanna i Sverige som jag anlitade dem. Och sen såg jag att de tog sina hinkar och annan utrustning för att gå till bussen, och sen ta tunnelbanan….Jag antog såklart att de hade en bil, eller cyklar eller något transportmedel….men nej. Så jag körde dem. De hade slitit hårt här hemma i 2,5h så det kändes som det minsta jag kunde göra. De fick med sig några ägg också, för dem flashar jag gärna med fast jag inte ens värpt dem själv. En av dem putsade nämligen fönstret på hönshuset…vi missförstod varandra nämligen, jag trodde han ville hälsa på mina pullor….men hans pekande betydde: Ska jag putsa där med….Så jag skämdes lite…

Min trädgård skryter jag gärna med, en bit i taget.

Hej då!

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen